GEROVITAL Beauty de la Farmec

       Gama Gerovital Beauty, gama de make-up de la Farmec, conține produse destinate fiecărei etape de machiaj. Produsele nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Ele conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, care oferă hidratare și rezistență îndelungată. Dintre acestea, eu am încercat până acum doar 4 produse. Primul meu produs din această gamă a fost pudra pentru luminozitate, despre care v-am povestit acum ceva vreme – AICI. Încă îmi place mult această pudră și aspectul natural, luminos și odihnit pe care-l oferă tenului. 

       O altă descoperire plăcută pentru mine a fost Rujul mat cu Acid HialuronicVelvet Lipstick. Este disponibil în 7 nuanțe, dintre care eu am nuanța #20. Este un roșu marsala, potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară. Rujul este cremos dar are finish mat. Este foarte pigmentat, se aplică ușor și menține hidratarea buzelor. Este foarte plăcut de purtat, nici nu se simte pe buze, buzele devin catifelate și senzuale. Nu este rezistent la transfer. Ce-mi place mult la el este sistemul de închidere al capacului cu magnet, vedeți în clipul de AICI. Câteodată mă joc cu el, ca în clip, e destresant. Doar sper să nu-l stric sau scap din mână. 😀 Îmi doresc să încerc și alte nuanțe de ruj, nuanța #25 – roșu zmeuriu – cred că e tare interesantă. Dacă vi-l doriți și voi, îl găsiți pe farmec.ro, cu 20% reducere folosind codul BUZZGEROVITAL până pe 30 iunie 2019. Rujul oferă machiajului o finalitate extrem de elegantă.

     Anticearcăn soft focus (Coverage Concealer) – alt produs care m-a surprins plăcut. Acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor și urmele de oboseală. Are acoperire mare, textură ușoară și este destul de rezistent de-a lungul zilei. Ingrediente active: conține Haloxyl, care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee, specifică cearcănelor. Mod de utilizare: Produsul se aplică în puncte, în zona din jurul ochilor, după care se întinde prin mișcări ușoare de tapotare. Îl găsiți și pe el pe farmec.ro, cu același cod de reducere.

    Fond de Ten cu Acid Hialuronic și Vitamina E, SPF10 – Conține Hialuronat de sodiu în formă lipozomală și Aquaxyl pentru hidratarea de suprafață și de profunzime, Vitamina E ce oferă pielii protecție antioxidantă, Pudră de silicon elastomeric pentru un efect uniform, mat-satinat și Pigmenți minerali corectori ce realizează o colorare și o uniformizare instantă a texturii tenului. Factorul de protecție solară 10 este cam mic, după părerea mea, iar eu îl folosesc peste o cremă cu SPF 30, că să îmi asigur protecția solară optimă. Este disponibil în 3 nuanțe: Nude, Ivory și Natural Beige, iar mie mi s-a potrivit cel Nude. Ca și celelalte produse din gama Gerovital Beauty, are o textură ușoară, fluidă. Se simte bine pe ten, nu-l încarcă. Acoperirea este destul de bună, aș zice medie spre mare. Aveți pe instagram un make-up la care am folosit toate aceste produse Gerovital beauty, vedeți mai jos.

       Așadar, produsele de make-up din gama Gerovital beauty mi se par reușite, ce să mai spun de prețul accesibil… Îmi doresc să încerc și rimelul, și un ruj lichid mat, și paleta de farduri nude. Îmi voi pune curând o comandă, să beneficiez și eu de codul de reducere BUZZGEROVITAL până pe 30 iunie 2019, cod primit în cadrul campaniei de testare de la Buzz Store

💜

💜

💜

9 comentarii la „GEROVITAL Beauty de la Farmec

  1. un anticearcan musai tre sa.mi iau si eu, plus scv cu spf acu vara… imi placr maxim ideea magnetuli la ruj, la fel l. as frichinii si eu toata ziua la cat dr prost stau cu nervii 😅

  2. Ma bucur ca ai avut ocazia sa le folosesti! Imi doresc sa incerc fondul de ten si anticearcanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *