Noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold

       Să fii femeie nu e ușor în era perfecțiunii, însă să te simți bine în pielea ta și să rămâi frumoasă indiferent de vârstă e mai accesibil ca niciodată! În ajutorul nostru vine elmiplant cu noua gamă Hyaluronic Gold cu 30 de milioane de capsule de acid hialuronic și proteine aurii, special creată pentru tenul matur. Îmbogățită cu Booster Hyaluronic, 30 de milioane de capsule de acid hialuronic de umplere, acid hialuronic cu greutate moleculară mică și colagen și cu proteine aurii, polipeptide din orez și mazăre, care cresc sinteza de acid hialuronic, au efect de umplere a ridurilor și reduc petele pigmentare, gama elmiplant Hyaluronic Gold este ideală pentru reîmprospătarea tenului matur, de peste 45 de ani. Ridurile adânci sunt vizibil netezite, volumul feței este refăcut, iar tenul devine mai luminos și capătă un aspect întinerit. Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică reține apa în țesuturi, pentru un boost de hidratare, ajută la diminuarea ridurilor și reface elasticitatea pielii. Extractul de orez maturat este bogat în minerale și aminoacizi, reduce petele pigmentare, pentru un ten luminos și reîntinerit. Vitamina B3 oferă pielii un aspect radiant.

       Gama Hyaluronic Gold conține 4 produse: cremă antirid de zi și de noapte, cremă antirid pentru conturul ochilor și serum antirid, dintre care eu am primit spre testare doar 3: serumul antirid, crema de zi și crema de noapte. La o primă privire asupra produselor, sentimentele mele sunt cumva contradictorii. Pe de o parte se observă clar tendința brandului de evoluție, de a încorpora în produse cele mai noi tehnici, ingrediente sau descoperiri din zona de skincare. Pe de altă parte mi-aș dori să găsească alternative benefice cu care să înlocuiască parfumul și alcohol denat.-ul din produse. Sau să le scoată de tot. Și precum serumul antirid este corespunzător ambalat în recipientul airless, cu pompiță, la fel mi-aș fi dorit să înlocuiască borcănașele cremelor de zi și de noapte cu ambalaje mai safe și opace, care să țină compoziția produsului în stare optimă cât mai mult timp. Și un SPF 30 cel puțin la crema de zi, nu doar 10. Iubesc brandul elmiplant și doresc tot ce-i mai bun pentru el.

     Îmi place faptul că ambalajele/cutiile în care vin produsele sunt realizate 100% din materiale reciclabile, iar recipientele din sticlă sunt 30% realizate cu materiale reciclabile. Textura tuturor produselor este una plăcută, ușoară ce le face să intre repede în piele, fără a o lăsa unsuroasă sau lipicioasă, iar textura serumului este una divină, pielea rămâne atât de fină! Pe lângă acidul hialuronic, noua gamă mai conține niacinamide, ingrediente reparatoare și hidratante. V-am scris deja și sper că ați reținut – apasă aici pentru articolul la care mă refer – vârsta nu este un tip de ten și nu ar trebui să categorisim produsele în funcție de vârstă. Poți avea aceleași probleme ale tenului atât la 20 de ani, cât și la 50 de ani. De asemenea, aceleași ingrediente sunt benefice tenului și la 20, și la 50 de ani. 

.

     Și se pare că elmiplant are și un concurs care sună cam așa:

Cu noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold arăți fabulos și ai șansa de a pleca într-o super vacanță! Cumpără în perioada 24 februarie – 29 martie 2020 orice produs elmiplant Hyaluronic Gold, caută indiciul din video și înscrie bonul pe pagina de Facebook elmiplant, secțiunea concurs. Poți câștiga o experiență de neuitat. Mai multe detalii pe elmiplant.com , Facebook elmiplant și Instagram.

.

Am văzut că unele dintre voi, ați folosit deja câteva produse din noua gamă.

Scrieți-ne în comentarii cum a fost experiența voastră cu ele.

.

.

 

8 comentarii la „Noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold

  1. Ma bucur pentru tine draga mea ca ai ocazia sa folosesti aceste produse minunate! Multumim frumos pentru articol!

  2. Am cumparat de curind si am inceput sa folosesc hialuronic gold crema de zi si serum antirid.Cred ca am avut o buna intuiție, sunt mulțumită iar rezultatele sper sa fie pe masura.Voi completa ritualul cosmetic si
    cu crema de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *