PUPA, California Soul, #026 nail polish, review

   

     V-am spus despre prima mea vizită la magazinul PUPA Milano și v-am arătat atunci primele mele produse PUPA, printre care și lacul de unghii #026 CALIFORNIA SOUL – Lasting Color Gel (lac de unghii cu efect de sticlă). Fiindcă mă atrag tare mult lacurile de unghii (știți că sunt o nail-polish addict) nu puteam să nu am măcar un lac de la ei. Dar, vă spun de la bun început că voi avea mult mai multe oje de la Pupa, merită! Plus că varietatea mare de nuanțe, poate mulțumi, cred, orice gusturi. Citește în continuare


Ivatherm, IVAHIDRA+ Gel de spălare, review

     Chiar dacă încă e cald afară (ceea ce mă bucură foarte tare 😀 ), observ că pentru curățarea tenului, am început să întind mâna mai mult spre cleanserele solubile în apă. Dacă vara asta am preferat și încercat multe ape micelare, se pare că acum am nevoie de altceva. Cum este gelul de spălare Ivahidra de la Ivatherm. Texturile proaspete ale apelor micelare mi-au fost pe plac vara, în timpul căldurilor intense, acum deja simt nevoia de o curățare care să fie și hidratantă. Așa simțiți și voi?  Citește în continuare


Fuchsiao Bella, Bourjois

     Toată vara nu am avut chef mai deloc de manichiuri. Nici măcar de ojă simplă. În schimb în ultimele 2 săptămâni de august și începutul de septembrie, am spart norma. Cred că am vrut să recuperez. Ahh, să ne înțelegem, nu am avut chef de purtat ojă, dar de cumpărat oje, mi-am cumpărat… 😀  E boală grea cu ojele, credeți-mă! De exemplu, m-am dus special în mall după oja aceasta de la Bourjois. Eram pe pagina lor de Facebook și admiram culorile și forma sticluțelor de ojă. Și mi-a picat fisa: ia stai așa că eu nu am nicio ojă Bourjois, un lucru de neiertat! Și, după serviciu, am trecut special prin mall să remediez problema :)) Era cât pe ce să-mi iau și un fard din colecția lor de vară – un maro/taupe interesant, dar m-am oprit. Am zis să fiu cumpătată. 🙂
Citește în continuare


Avem magazin Flormar în Park Lake

     Nou nouț. Dar cu aceleași produse bune, pe care le cunoaștem toate. 🙂 Bineînțeles că l-am vizitat și eu, chiar la deschidere, nu-l puteam rata. A fost o atmosferă de petrecere, multă voie bună, multe vedete, prietenele mele bloggerițe, muzică, dans, prăjituri și șampanie. Și produsele Flormar, cele pe care cred că toate le îndrăgim deja de niște ani. Așa-i? Eu am multe preferate pe care mi le tot recumpăr: gelul de îndepărtare a cuticulelor, muuulte oje, top coat-ul Quick Dry, creioane de ochi în toate nuanțele, creioane de buze, rujuri, gloss-uri, BB Cream, farduri, etc. Despre ultimele mele cumpărături de la Flormar găsiți detalii AICI

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

     Magazinul este plin ochi de tentații și bine organizat. În centru sunt pe de o parte colecțiile noi/edițiile limitate și de partea cealaltă sunt reducerile, iar de jur împrejurul magazinului sunt mult apreciatele produse Flormar, de la ojele faimoase în nenumărate nuanțe până la fondurile de ten, pudre și corectoare.

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

     Cred că deja cunoașteți colecția Future Flash în ediție limitată de vară, unde am văzut câteva pudre cu un sistem de dozare tare interesant. Adică ele sunt pudre compacte, dar la suprafață au un capac special care răzuie din pudră (prin rotirea capacului) și astfel o face pudră liberă. În colecție mai găsiți și o nouă pensulă kabuki tocmai potrivită pentru această pudră, gloss-uri, 3 nuanțe sidefate de farduri în diverse nuanțe aurii de vară și altele. 

Flormar-kabuki-ZonaMov-2016

     Din gama nouă de rujuri mate, eu am deja rujul în nuanța R05 – On Rose Frontier și îmi mai doream un ruj roșu mat, de aceea am swatch-uit câteva pe mână. Nu mai știu ce s-a întâmplat, dar nu mi-am mai luat. Cred că am uitat, m-am luat cu vorba cu fetele și am trecut mai departe. 🙂  Dar, după cum vedeți și voi în swatch-uri, sunt chiar reușite nuanțele de ruj roșu mat.

Flormar-RevolutionLipstick-ZonaMov-2016

Flormar-RevolutionLipstick-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

    Noua gamă de oje Up To 7 Days conține muuuulte nuanțe, să nu ziceți că nu v-ați găsit nuanța preferată. Știți deja că este vorba despre un sistem în doi pași: primul pas este aplicarea ojei, al doilea este top coat-ul special care oferă luciu și rezistență de până la 7 zile a manichiurii. Eu am două nuanțe deja: cea de AICI  și nuanța 031 Femme Fatale – un roșu intens, clasic, foarte frumos. 

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

 Uitați ce mi-am luat:

Flormar-ZonaMov-2016

Flormar-ZonaMov-2016

Ați fost în magazin? Ce produse de la Flormar sunt preferatele voastre?


Culori noi la Melkior pentru toamnă

     Iată că a venit și toamna, deși eu nu mă săturasem de vară. Bine că încă mai e soare și zile frumoase, destul de călduroase.

     Melkior, ca întotdeauna, ne dă emoții… emoții de toamnă cu noua colecție „Do you feel it?” în care găsim culori noi numai bune pentru toamnă: Secret Garden, Mysterious, Gold Dreams, Just White, Escape, Vague Trace.

SecretGarden-Do you feel it-Melkior-ZonaMovSecret Garden

Mysterious-Do you feel it-Melkior-ZonaMovMysterious

JustWhite-Do you feel it-Melkior-ZonaMovJust White

Escape-Do you feel it-Melkior-ZonaMovEscape

VagueTrace-Do you feel it-Melkior-ZonaMovVague Trace

     Noua colecție de farduri de pleoape creată de Melkior aduce 3 tonuri sidefate și 3 nuanțe mate care ne îndeamnă să ne exprimăm emoțiile atunci când cand realizăm machiajul ochilor. Sunt farduri în culori foarte pigmentate, care asigură o acoperire foarte mare, aderă foarte bine la piele, se aplică uniform și sunt foarte rezistente în timp. Se aplică pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. Sunt culori vibrante.

Do you feel it-Melkior-ZonaMov

     Fardurile din colecția “Do you feel it?” se găsesc atât la cutie cu oglindă, cât și sub formă de rezervă. E bine de știut: cine cumpără 6 rezerve de fard pleoape, primește CADOU paleta magnetică de 6. Iar transportul este gratuit din nou.

Do you feel it-Melkior-ZonaMov

     Ia spuneți repede: ce nuanță vă luați?