Beauty news Iunie 2020

     Vai, ce-mi place vara! E minunată! Din toate punctele de vedere. Sunt o mulțime de lucruri noi care apar, iar vara aceasta, cu tot cu pandemie, a fost plină de noi lansări. Așadar, vreau să vă scriu azi despre noutățile din beauty world (și nu numai) ale lunii Iunie. Și cât de curând și despre cele ale lunii Iulie. Sunt multe, sunt tare interesante, sunt atrăgătoare, vă iau mințile și vă golesc portofelele. Să nu ziceți că nu v-am spus 🙂

      Extrem de încântată am fost de Măștile de păr – Tratament 4-în-1 de la GLISS Schwarzkopf. Sunt trei variante: cu Shea Butter, cu Babassu Nut Oil și cu Cocoa Butter. Nu vreau să vă spun foarte multe despre ele acum, vreau să le dedic un articol separat, cu toate detaliile. Vi le-am tot arătat pe Instagram Stories. Tot ce pot să vă spun, pe scurt, este că sunt MI NU NA TE și dacă le găsiți, achiziționați-vă măcar una dintre ele și vorbim după aceea. Nu veți regreta.

      Tot pe partea de haircare, o lansare extrem de interesantă mi s-au părut Măștile reparatoare Wash&Go de tip cască. Avem 3 variante: Color protection (pentru păr vopsit), Repair (pentru părul uscat și deteriorat) și Shine (pentru părul lipsit de strălucire). Intenționez și lor să le dedic un articol separat, nu știu dacă voi reuși, văd că timpul meu liber e foarte puțin. Dacă nu apuc, vreau să știți că ar fi bine să aveți câteva în casă, nici nu sunt scumpe, le-am văzut acum ceva timp în Auchan cu 7 lei. Sunt hidratante, părul se simte mai bine după și se descurcă foarte ușor. Se introduce părul curat în casca plină cu masca reparatoare, se lasă pe cap 15 min după care se clătește și se coafează.

     Bioderma a lansat Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire. Este formulat pentru pielea mixtă și grasă cu imperfecțiuni, oferă 8 ore control al secreției de sebum și efect ultra-mat, anti-luciu. Este rezistent la apă, căldură și umezeală. Se găsește în 2 nuanțe: Deschis și Auriu. Preț recomandat 65 lei. Are o putere mare de acoperire și eu nu folosesc mult ca să se vadă cât mai natural. Este foarte rezistent și se absoarbe rapid în piele. Cei de la Bioderma spun că filtrele, pigmenții minerali și pudrele absorbante din conținut, creează un sistem de rețea la suprafața pielii, oferind acoperire dar lăsând, în același timp, pielea să respire. Îmi place mult și mă bucur mereu de inovațiile Bioderma.

     Și balsamurilor multifuncționale Dr. PawPaw intenționez să le aloc un articol dedicat, așadar, acum vă spun doar că sunt delicioase, ca și culori, ca și textură, ca și funcționalitate, ca orice vreți. Dacă vreți să vi le luați, le găsiți pe situl biocart.eu, care le aduce din UK. Cosmeticele sunt bio și pot fi folosite de întreaga familie, datorită conținutului bazat pe ingrediente vegetale bio: extract din fructul papaya (pawpaw), ulei de măsline, aloe vera, ulei de shea, ulei de cocos. Eu le-am avut cu mine în ambele concedii la mare din această vară și mi-au fost folositoare, atât ca make-up, cât și ca hidratarea unor zone de pe corp. 

    La cosmeticele Eau Thermale JONZAC găsiți mai mereu promoții de tot felul, le puteți găsi mai nou și pe situl eubio.ro, iar în magazinele Kendra puteți încerca produsele Jonzac și primi consiliere direct în magazin pentru a alege cele mai potrivite produse. Știți că-mi plac produsele JONZAC, majoritatea sunt bine formulate și le-am introdus demult în rutina mea de skincare.

      O altă noutate a lunii Iunie au fost măștile de față servețel de la elmiplant – special concepute pentru un refresh rapid, oferă un tratament intens de revitalizare în doar câteva minute. Sunt de 3 feluri: Collagen (cu colagen), Hyaluronic (cu acid hialuronic) și Detox (cu pudră de cărbune). Nu le-am folosit, nu știu cum sunt, dar dacă voi ați folosit vreuna dintre aceste măști, vă rog să îmi spuneți cum sunt. 

     Farmec a modernizat gama de dermatocosmetice solare Gerovital H3 Derma+ SUN cu formule adaptate la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare, în noi ambalaje, cu un design nou. Inovația este reprezentată de Tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Iar pentru cititoarele din Târgu-Mureș, dacă nu ați aflat asta deja, Farmec a deschis un nou magazin de brand în Târgu Mureș în incinta Shopping City Târgu Mureș. 

    Ne întoarcem la haicare ca să aflăm rutina perfectă pentru îngrijirea părului în sezonul estival. Cu produse Gliss Ultimate Color în doar 4 pași: 
1. vopsirea părului cu un colorant permanent cu complex de acid hialuronic – noul colorant Gliss Color;
2. folosirea unui șampon ce protejează și reține culoarea – șamponul Ultimate Color de la Gliss;
3. folosirea unui balsam pentru a-ți descurca mai ușor părul – balsamul Ultimate Color;
4. oferă-i părului ingrediente extra de îngrijire – masca Ultimate Color Anti-decolorare.

       Henkel, Schwarzkopf ne recomandă, în anotimpul călduros, Vopseaua de păr semi-permanentă – Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels, ideale pentru momentele când simți nevoia unei schimbări, dar nu cauți neapărat o culoare foarte intensă. Coloranții semi-permanenți de la Schwarzkopf conțin o formulă Ultra Brights amestecată cu un pigment special și oferă o colorare pastel la modă, un păr sănătos cu aspect moale, care rezistă până la 8 spălări. Se găsește în 3 nuanțe: Denim Steel, Lilac Crush și Rose Gold.

     Ca să încheiem partea de haircare, s-a lansat noua gamă pentru păr blond, care neutralizează tonurile galbene – SYOSS Blonde & Silver. Gama conține doar 2 produse care hidratează părul și neutralizează tonurile galbene, sigilează și protejează fibra capilară pentru rezultate de durată: șamponul SYOSS Blonde & Silver și balsamul SYOSS Blonde & Silver.

    Gama Elevit de suplimente alimentare a fost concepută special pentru a contribui la acoperirea necesităților nutriționale crescute ale femeilor care doresc să rămână însărcinate, sunt însărcinate sau alăptează. Elevit 1, o combinație echilibrată de acid folic și Metafolin, este recomandat pentru perioada anterioară concepției și în primele 12 săptămâni de sarcină. Elevit 2 este o formulă complexă care se administrează începând cu săptămâna 13 și până la naștere. Conține 12 vitamine, șase minerale, oligoelemente și acizi grași Omega. Elevit 3 cu Omega-3 și Luteină, creat pentru perioada de îngrijire postnatală și alăptare, aduce importante beneficii pentru mamă dar și pentru bebeluș, fiind pentru amândoi un suport nutrițional de încredere. Țin minte că, atunci când am fost însărcinată, mi-au fost recomandate vitaminele Elevit de doctorul meu și le-am luat și eu. 

      Avem noutăți și pe partea de homecare, prima este de la Rowenta – Rowenta Explorer S60 – cel mai subțire aspirator robot 4 în 1. Cu o înălțime de numai 6 cm, se strecoară cu ușurință sub piesele joase de mobilier și vânează rapid zonele greu accesibile. Datorită sistemului AQUA FORCE, robotul aspiră şi spală în acelaşi timp, îndepărtând cele mai mici particule de praf și urmele de lăbuțe murdare. Eu am deja un aspirator robot de la alt brand, dar al meu nu spală, așa că mi-aș dori să-l încerc pe acesta. 

      Iar Henkel ne spune care sunt cele mai eficiente tablete de curățare a vaselor – Somat Gold. Noile tablete multifuncționale Somat Gold, îmbunătățite cu tehnologia de curățare Deep Clean, pătrund în profunzime și îndepărtează chiar și cele mai dificile pete de grăsime ori resturi de mâncare arsă, lăsând vasele curate fără niciun fel de efort.

.

Pe care dintre acestea le-ați folosit și pe care v-ați dori să le încercați?

.

.

14 comentarii la „Beauty news Iunie 2020

  1. Păi dacă ar trebui să aleg din aceste produse nu stiustiu ce as face😁Măștile de par as vrea sa le incerc(pe toate)😁 și Bioderma Photoderm Cover Touch. Apoi și celelalte produse

  2. Si eu iubesc vara!Pacat ca este asa scurta! Multumim frumos pentru recomandare! Numai produse minunate! Mastile de par imi plac foarte mult!

    • Imi doresc o vara de 12 luni pe an 🙂
      Iar mastile de par sunt foarte bune, intr-adevar; hidrateaza si mentin parul sanatos.
      Multumesc de vizita si comentariu! :*

  3. Si eu iubesc vara! Pacat ca este asa scurta! Multumim frumos pentru recomandare si pentru prezentarea frumoasa! Imi plac foarte mult mastile pentru par!

  4. Vai ce faine produse ai folosit! Dintre cele prezentate mai sus am folosit doar crema cu Spf de la Bioderma si mi-a placut tare mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *