Gerovital Beauty, Pudră pentru luminozitate

      Acum vreo două săptămâni, mi-am pus o mică comandă pe situl farmec.ro și în 3 zile o și aveam acasă. O parte din comandă o vedeți AICI, iar azi vreau să vă vorbesc despre restul comenzii, adică pudra pentru luminozitate din gama nouă de make-up Gerovital BEAUTY, de la Farmec, lansată anul acesta, în ianuarie. M-am bucurat foarte tare de lansarea acestei game românești de make-up și am fost tare încântată de review-urile bune ulterioare. Din toată gama cel mai tare m-a atras această pudră luminatoare (nu pot explica concret de ce) și uite așa ea a fost prima adăugată în coșul de cumpărături. 

     Primul lucru pe care vreau să vi-l povestesc e unul comic. Acest iluminator este unul subtil, particulele care luminează tenul nu se văd pe pudră când te uiți la ea, ci doar pe ten, după aplicare. Nu este un iluminator ca celelalte, de la soare te poți uita, dar la dânsul ba. Nu. Dacă deschizi cutia cu pudră, ți se pare că e este o pudră compactă normală, de matifiere și setare a fondului de ten. Dar nu. E înșelător. Așadar, la prima mea utilizare a acestei pudre, nevăzând eu, cu ochiul liber, nicio „sclipire de diamant”, m-am gândit că e doar pudră și mi-am aplicat-o frumușel pe toată fața. Da, pe toată fața. :)) Și acum râd când îmi aduc aminte. Nu m-am prins imediat după aplicare, dar peste vreo oră, give or take, când m-am uitat în oglindă, mi-am pus mâinile în cap! Încă râd :))) Luceam toată ca un soare! Și-abia atunci am înțeles că chiar e iluminator. Am aflat că e iluminator și nu altceva, pe propriul ten. Short story: acest iluminator, chiar dacă nu-i poți vedea cu ochiul liber „sclipirile”, este un iluminator. Ce mai revelație! Tocmai am primit premiul pentru perspicacitate, nu?! 😀

     Lăsând prima noastră „întâlnire” la o parte, acest luminator îmi place mult de tot și tocmai pentru acest fapt: că este subtil. Luminarea tenului este una naturală, deloc exagerată, de zi cu zi. Chiar și când mi l-am aplicat peste tot, strălucirea nu era exagerată, doar că era în locurile unde nu ar fi trebuit să fie. 🙂 Din descrierea de pe site am aflat că conține pudră de diamant. Interesant! Aplicarea se face cu o pensulă mai lată (pentru blush sau iluminator), amestecându-se toate cele 4 culori din paletuță pentru a obține efectul. Eu îl aplic pe pomeți (deasupra blush-ului, când port unul, nu-l folosesc zilnic), pe vârful nasului, în mijlocul frunții, pe bărbie și deasupra buzei superioare. Câte puțin. Folosesc cele două pensule din poze, pe rând. Despre pensula Kowonhye de la MustaeV v-am scris mai multe AICI. Și ambalajul îmi place: mat și fin la atingere, design simplu gen produs luxury, destul de zdravăn și totodată ușor de deschis, prevăzut cu oglindă. Ce nu prea-mi place este parfumul pudrei, noroc că nu e puternic și se simte doar la aplicare. Îmi cam bag nasul peste tot, îmi place să miros produsele cosmetice, chiar dacă nu le folosesc în funcție de miros.

     Deși prima aplicare a pudrei pentru luminozitate nu a fost cea mai fericită, o folosesc aproape zilnic, eu fiind un mare fan al strobing-ului. Nu cred că e strobing cum port eu iluminatorul, dar îl aplic exact în aceleași zone și-mi place jocul de lumini de pe ten căpătat în lumina naturală. Îmi place aspectul obținut cu această pudră, natural, luminos și odihnit. Nu folosesc mult produs. Prea mult iluminator scoate în evidență ridurile și poate da un aspect obosit, încărcat… Nu știu cum sunt celelalte produse din gama Gerovital Beauty, dar îmi doresc să le încerc pe toate, pe rând. Îmi face tare cu ochiul paleta de farduri Nude, un ruj lichid mat și anticearcănul.

Ce produse ați folosit voi din gama Gerovital Beauty?

21 de comentarii la „Gerovital Beauty, Pudră pentru luminozitate

  1. Cat de bine arata produsele noi. Si mie mi-a atras atentia paletuta asta. Stai linistita, mi s a intamplat si mie. Asa am facut si eu cu o pudra iluminatoare. M-am dat pe toata fata si nu intelegeam de ce arat ca becul:))

  2. Ha,ha,foarte ” tare” pățania ta cu pudra iluminatoare,dar sa iti spun ceva: nu esti singura care ai pățit asta si sunt destul de sigură că nu vei fi nici ultima !!Si mie mi s-a întâmplat,doar că eu mi-am dat seama mai repede decât tine de ceea ce se întâmplase !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *