Fleximobil Ice & Hot, contra durerilor musculare

    Dacă mergi constant la sală sau practici un sport de performanță, atunci cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu dureri musculare. Fie că au fost cauzate de febră musculară, accidentări ușoare, lipsa încălzirii înainte de exerciții sau încălzirea neefectuată corect, tot ce îți amintești acum este cât de tare ți-ai dorit în acele momente să scapi rapid de durere și disconfort. Fiterman Pharma îți prezintă două soluții rapide împotriva durerilor musculare și articulare: Fleximobil® ICE și Fleximobil® HOT.

  • Efect local de încălzire cu Fleximobil® HOT

     De ce să alegi o soluție cu efect de încălzire? Căldura determină vasodilatație, ce duce la sporirea afluxului de sânge, relaxarea musculaturii și implicit calmarea durerii.

     Fleximobil® HOT este un produs topic care, prin producerea unui efect intens de încălzire la nivelul zonei afectate, destinde musculatura încordată și contractată și calmează durerea musculară și articulară. Datorită compoziției unice pe bază de salicilat de metil, camfor, vanilil butir eter, arnică și gheara diavolului, Fleximobil® HOT acționează rapid, cu efect pe termen lung, fără a avea efect iritant la locul aplicării.

  • Îngheață durerea cu Fleximobil® ICE

     De ce să alegi o soluție cu efect de răcire? Recele oprește conductibilitatea nervoasă și astfel reduce procesele inflamatorii și scade circulația sangvină.

     Fleximobil® ICE este recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febră musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice. Produsul are un efect local de răcire asemănător cu cel al gheții, însă mult mai intens și de lungă durată. Datorită compoziției unice pe bază de ulei de mentă, mentol, arnică și gheara diavolului, Fleximobil® ICE acționează rapid, fără a avea efect iritant la locul aplicării.

     Fleximobil HOT și ICE reprezintă o alternativă optimă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locală a durerilor. Mai multe informații despre produsele Fiterman Pharma găsiți pe site-ul www.fleximobil.ro.

Le-ați văzut prin farmacii?
Ce sport practicați?

🧢

👟

.

8 comentarii la „Fleximobil Ice & Hot, contra durerilor musculare

  1. Nu am folosit niciodată aceste produse. Cred ca ar trebui sa îmi cumpăr, ma cam supăra spatele de când cu piticul

  2. nu l. am vazut prin farmacii, bije, nici nu merg prea des😅 dar sigur i. ar fi bun sotului meu… momentan il masez cu gheara dracului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *