Nuanțe noi la Melkior

       Ieri vă vorbeam despre noile și drăguțele accesorii pentru o manichiură interesantă, astăzi, deja avem vești noi de la același brand: 7 culori noi de oje și 3 nuanțe noi de farduri de pleoape.

       Colecția Live Your Dream lansează 7 culori de oje perfecte pentru această vară: Clear Sky, Solitaire, Kiss & Cuddle, Wisteria, Black Tulip, Oriental Blue, Gold Sand. Preț 29 lei. Care e preferata ta?

Melkior-ClearSky-Zona-Mov  Melkior-Solitaire-Zona-Mov

Melkior-KissCuddle-Zona-Mov   Melkior-Wisteria-Zona-Mov

Melkior-BlackTulip-Zona-Mov   Melkior-OrientalBlue-Zona-Mov

Melkior-GoldSand-Zona-Mov

      Sunt rezistente, prezintă acoperire foarte bună și uscare rapidă.

      Apropo, voi știți cum se aplică oja corect? Degresați unghia foarte bine, aplicați base coat pentru protecția unghiei, aplicați în două straturi oja aleasă, apoi aplicați shiny top coat pentru a accentua luciul și a da rezistență ojei, iar la final aplicați acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea. Aveți grijă ca după fiecare aplicare să asteptați măcar un minut. 

De asemenea, colecția Live Your Dream aduce și 3 nuanțe noi de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate: Ciel, Caprice, Fragile. Sunt culori foarte pigmentate care asigură o acoperire foarte mare, aderă foarte bine la piele, sunt rezistente în timp și se aplică uniform. Motive suficiente pentru a le purta în acest sezon! Preț rezervă fard 17 lei.

Melkior-Ciel-Zona-Mov   Melkior-Caprice-Zona-Mov

Melkior-Fragille-Zona-Mov

Melkior-Zona-Mov-2016

Eu am pus ochii, de la oje, pe Black Tulip, Oriental Blue și Gold Sand, iar de la fardurile de pleoape pe Caprice.

Vouă care vă plac? 🙂


Mani noutăți de la Melkior

       Nu știu cum sunteți voi, dar eu apreciez tare mult mâinile îngrijite și o manichiură cu bun gust. Mâinile sunt ca o carte de vizită pentru oricine, femei sau bărbați. Eu am un ritual de îngrijire a mâinilor (de 2 ori pe săptămână) și recunosc că-mi place să-mi petrec timpul făcându-mi manichiura, alegând culoarea ojei sau a accesoriilor pentru unghii… Ba, chiar pot să merg până la a zice că am o mică obsesie pentru oje și accesorii pentru unghii. Am peste 100 de oje și, încă-mi sclipesc ochii când văd oje… 🙂

Apropo de manichiură, am aflat câteva noutăți lansate de Melkior și vreau să vi le arăt și vouă, să nu vă scape. 🙂 Avem bețișoare pentru manichiură și decoruri adezive water și 3D, care vă vor pune în valoare manichiura. 

       Decoruri adezive Water și 3D

Pentru înfrumusețarea unghiilor, Melkior a creat o gamă nouă de Decoruri adezive. Sunt ușor de aplicat, au un design modern și în tendințe. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atât unghiilor tehnice, cât și celor naturale de la mâini sau picioare. Se pot încrusta în materie în cazul unghiilor false.

Mod de folosire a decorurilor adezive Water pentru unghii: alegeți decorul adeziv de pe carton, decupați cu o forfecuță și îndepărtați folia protectoare. Cu ajutorul unei pensete introduceți decorul ales în apă, după care, cu un bețișor, desprindeți și aplicați decorul pe unghie cum doriți. Se fixează aplicând 2 straturi de Top coat, apoi lăsați să se usuce. Se îndepărtează cu acetonă.

Mod de folosire a decorurilor adezive 3D pentru unghii: alegeți decorul adeziv de pe carton cu ajutorul unei pensete cu vârf subțire pentru decoruri și poziționați-l pe unghie cum doriți. Se fixează aplicând 2 straturi de Top coat, apoi lăsați să se usuce. Se îndepărtează cu acetonă. Preț 7,90 lei.

Vai, ce-mi plac pisicuțele astea!

Melkior-Zona-Mov-2016

      Bețișoare pentru manichiură

Melkior a creat setul de 10 Bețișoare pentru manichiură. Confecționate din lemn de mesteacăn, sunt ideale pentru împingerea cuticulei și pentru diverse aplicații în manichiură, pedichiură și aplicații tehnice. Preț 14,90 lei.

Melkior-Zona-Mov-2016

Melkior-Zona-Mov-2016

Ei, ce ziceți? Nu-i așa că v-am făcut poftă de manichiurit? 🙂 Eu acum mă apuc!


Endless Lash Mascara, Paula’s Choice

„The best skin of your life starts here” și dacă nu știați deja, vă mai spun o dată: iubesc produsele Paula’s Choice. Ele sunt graal-ul meu. Pielea mea este fericită și se vede.

PaulasChoice-ZonaMov-2016

În ultima perioadă am avut marea bucurie să folosesc noul rimel Paula’s Choice, apărut chiar în această lună: Endless Lash Mascara. Este un rimel care alungește și separă genele. 

PaulasChoice-ZonaMov-2016

Când vorbim despre separarea genelor, vorbim practic despre periuța rimelului. Ea are peri moi, dar fermi care reușesc să se strecoare după fiecare geană și în timp ce le separă unele de celelalte, le și învăluie într-un strat de rimel. Astfel genele sunt definite și intensificate de culoarea neagră. Genele bine separate ajută și la crearea efectului de gene mai lungi, prin colorarea lor de la bază până la vârf. O să vedeți pozele mai jos. 

PaulasChoice-ZonaMov-2016

PaulasChoice-ZonaMov-2016

Îmi place foarte mult cum periuța rimelului reușește să capteze bine genele și să le coloreze, creând astfel efectul de alungire a genelor. După un singur strat de rimel, obțin un efect atât de bine definit și de natural, încât nici nu-ți dai bine seama că port rimel. De felul meu, sunt blondă cu ten deschis, așadar și genele mele sunt blonde și nu prea vizibile. Mereu am suferit că nu am gene negre, dese, care să contureze frumos ochiul. Iar, un singur strat de Endless Lash Mascara se vede ca și cum aș avea și eu gene negre și lungi. Au fost multe zile în care am preferat doar un singur strat de rimel, tocmai pentru efectul natural creat. 

PaulasChoice-ZonaMov-2016

PaulasChoice-ZonaMov-2016

în stânga – 1 strat de Endless Lash Mascara; în dreapta – ochiul nerimelat

PaulasChoice-ZonaMov-2016

2 straturi de Endless Lash Mascara la ambii ochi

Dacă insist și aplic mai multe straturi, privirea mea devine și mai interesantă, genele capătă și volum, pe lângă separare, colorare și alungire. Nu este un volum de genul wow, este unul aproape de natural. Am grijă să nu las rimelul să se usuce între aplicări. 

mai multe straturi de Endless Lash Mascara

mai multe straturi de Endless Lash Mascara

mai multe straturi de Endless Lash Mascara (poză dintr-o altă zi)

mai multe straturi de Endless Lash Mascara (poză dintr-o altă zi)

Rezistă foarte bine pe gene, eu nu am avut nicio problemă în acest sens. Mi-a stat frumos pe gene de dimineața până seara, fără să se întindă, fără să se strice în vreun fel, ba chiar m-a prins și ploaia și nu a pățit nimic. O cantitate mică de apă care ajunge pe gene nu afectează mascara. Deci stă bine și la capitolul rezistență, deși nu este waterproof. În schimb, se demachiază foarte ușor, chiar și cu apă micelară. 

PaulasChoice-ZonaMov-2016

PaulasChoice-ZonaMov-2016

Și nu în ultimul rând, simt nevoia să vă spun despre ingredientele rimelului, acestea fiind toate benefice, niciunul care să ridice vreun semn de întrebare. Dar lucrul acesta cred că îl știați deja, Paula fiind renumită tocmai pentru formularea impecabilă a produselor. Și uite așa genele mele nu doar arată foarte bine ci sunt și în siguranță datorită ingredientelor.

           Deci, dacă sunteți în căutarea unei mascara care vă protejează genele și vă doriți și un look aproape de natural, dar cu gene lungi și negre, puteți să încercați Endless Lash Mascara de la Paula’s Choice. Îl găsiți pe site-ul online, AICI. Sunt sigură că vă va plăcea. 🙂


Blanx, White Shock Protect, pastă de dinți

       Ultimele 2 săptămâni am încercat/testat o inginerie tare interesantă și vreau să vă vorbesc și vouă despre ea. Este vorba despre pasta de dinți Blanx White Shock Protect – blue formula, 50 ml, împreună cu dispozitivul de albire a dinților BlanX Led. Avem deci o pastă de dinți cu acțiune de albire, pe lângă cea anti bacteriană.  Citește în continuare


Un nou antiperspirant B.U. in action

        Zile toride de vară, vă aștept cu brațele deschise, am un partener perfect ca să fac față căldurii. Chiar dacă vremea nu arată nicidecum cu una de vară, eu propun să ne pregătim de vară pe toate planurile, în toate felurile, ca să atragem soarele mult așteptat. Nu mai vreau să bag în seamă, ploaia de afară, vreau să mă gândesc doar la soare, să-l chem la mine. Și uite așa, hai să ne concentrăm atenția pe o noutate B.U. de vară: antiperspirantul in action Active Release care are o formulă îmbogăţită cu extracte de flori sălbatice şi tehnologie de eliberare a parfumului ce asigură protecţie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptată a aromelor.

B.U.-ZonaMov-2016

Tehnologia de încapsulare ce neutralizează mirosul neplăcut

B.U. in action Active Release aduce împreună parfumul revigorant şi tehnologia inovatoare a încapsulării, care eliberează treptat parfumul de flori sălbatice în timp ce protejează pielea axilei împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe tot parcursul zilei. Datorită acestei tehnologii, mirosul neplăcut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intră în contact cu transpiraţia, notele florale asigurând o senzaţie plăcută îndelungată.

B.U.-ZonaMov-2016

Piele fericită, ţesături protejate

Noul antiperspirant din gama in action nu lasă urme albe şi protejează ţesăturile hainelor. B.U. in action Active Release este prietenos cu pielea sensibilă şi este testat dermatologic. Epiderma rămâne hidratată, este regenerată, păstrânduşi aspectul fin, suplu şi menţinând senzaţia de confort.

B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu în acţiune şi care iubeşte senzaţia de prospeţime.

B.U. in action antiperspirant, 150 ml – preţ 10 lei

Gama in action conţine şi urmatoarele variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin şi Tender Touch.

B.U.-ZonaMov-2016 B.U.-ZonaMov-2016       B.U.-ZonaMov-2016

B.U.-ZonaMov-2016      B.U.-ZonaMov-2016

 

Să vină vara cu soarele ei puternic, noi suntem pregătite! Nu?  🙂