Datorită pensulelor MustaeV

… am început să folosesc blush-ul aproape zilnic, să duc stilul meu de machiaj la nivelul următor. Vă explic și de ce. Eu nu sunt make-up artist, nu am urmat niciun fel de astfel de cursuri, doar știu cu ce-mi stă bine și, zic eu, reușesc să mă machiez decent. Doar pe mine. Multe prietene m-au rugat să le machiez, dar pur și simplu nu mă pricep să machiez pe altcineva și probabil nici nu am răbdarea necesară și atunci nu mă bag. Sunt adepta unui machiaj zilnic minimalist, bazat pe nude-uri, iar la ocazii îmi pun albastrul ochilor în evidență cu câte-un smokey eyes. Eyeliner, blush, contouring, strobing sau alte chestii complicate – foarte, foarte rar și doar la anumite evenimente.

Citește în continuare


Noile săpunuri lichide elmiplant

     Brandul românesc elmiplant relansează săpunurile lichide pentru mâini cu arome îmbietoare și formule pe bază de extracte naturale, care curăță delicat mâinile, lăsându-le fine și parfumate. Textura cremoasă și spuma abundentă asigură o hidratare și curățare corespunzătoare, pentru o piele a mâinilor care strălucește de sănătate. Mâini curate și îngrijite, printr-un singur gest – atingerea naturii este acum în palmele noastre. Citește în continuare


Strălucitoare de sărbători cu Melkior

       Dragi fete frumoase, s-au acumulat câteva noutăți Melkior pe care vreau să vi le arăt astăzi, ca să fiți pregătite pentru sărbătorile iernii! Adună în trusa ta de machiaj tot ce-ți trebuie pentru un look metalic spectaculos! De sărbători trebuie să avem o apariție interesantă, vibrantă, de aceea machiajul feței și al unghiilor trădează accente de auriu, bronz și arămiu. Strălucirea e cuvântul de ordine al sezonului. Îndrăznește și poartă tonuri metalice pe pleoape și pe unghii. În consonanță cu bijuteriile și hainele care, la rândul lor, strălucesc. 

Fard de pleoape Gold Dreams Melkior – 27lei

fard-de-pleoape-gold-dreams-melkior-zonamov

Fard de pleoape Gold Melkior – 27lei

 fard-de-pleoape-gold-melkior-zona-mov

Fard de pleoape Gold Rush Melkior – 27lei

fard-de-pleoape-gold-rush-melkior-zonamov

Oja Gold Melkior – 29 lei

oja-gold-melkior-zonamov

Oja Melkior Gold Sand – 29lei

oja-melkior-gold-sand-zona-mov

Oja Melkior Gold Sand – 29lei

oja-melkior-gold-sand-zona-mov

O altă noutate pentru sărbători este My Nail Box pentru manichiura perfectă de sărbători. Cumpără 3 Oje Melkior de 4,5 ml și primești încă una cadou. Culorile tale preferate într-o cutie cadou. Oferta este valabilă în decembrie în toate magazinele Melkior.

my-nail-box-melkior-zona-mov

Și ultima noutate pentru o manichiură inedită este Oja Semipermanentă Ever Thermic în 2 nuanțe: Violet/Blue și Green/Neon Yellow. Oja Semipermanentă Everlasting Termică își modifică culoarea în funcție de temperatură. Va avea două culori, una care se activează la cald, iar cealaltă la frig. Ref 24172 se modifică din mov în albastru, iar Ref 24173 se modifică din verde neon în galben neon. Iar oferta lunii decembrie este 1 + 1 CADOU Oja Semipermanentă Termică, atât în magazinele Melkior cât și online.

oja-semipermanenta-ever-thermic-violet-blue-zonamov

oja-semipermanenta-ever-thermic-green-neon-yellow-zona-mov

Ce vă face cu ochiul?


Tesori d’Oriente, pachete de sărbători

     Tesori d’Oriente vine în acest an cu o ofertă generoasă de pachete care ne poartă către meleaguri de poveste fără a fi nevoie să părăsim confortul propriei case.

     Pachetele de sărbători – nouă game, în total 19 pachete diferite – conțin produse de îngrijire din gamele preferate, deja cunoscute, dar şi din game speciale, care sunt disponibile la raft doar în această perioadă.

     Lumânări artizanale, accesorii pentru bagaj, agende cadou însoțesc o parte dintre pachetele de sărbători, în timp ce altele dezvăluie produse speciale precum săpunurile parfumate sau loțiunile aromatice, disponibile, de asemenea, numai în această perioadă și doar în formula pachetelor cadou.  

tesori-doriente-zona-mov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml
31,41 lei fiecare

     Drumurile imaginației ne poartă înspre tărâmurile îndepărtate ale Chinei, tărâmuri care aduc parfumul afrodiziac al orhideei în gama Orchidea della Cina (gamă disponibilă doar în această perioadă) și pe străduțele pitorești ale Marocului, care au inspirat gama Hammam (gamă aflată permanent la raft).

     Surprinzătoarele flori de lotus își regăsesc esența în gama Floare de Lotus (gamă aflată permanent la raft), iar moscul învăluie într-un parfum misterios pielea și o hidratează în profunzime prin intermediul gamei Mosc Alb (gamă aflată permanent la raft).

tesori-doriente-zona-mov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Lumânare artizanală
39,4 lei fiecare

     O atmosferă de intimitate, romantism și relaxare desăvârșită este perfect completată de lumânarea artizanală din pachetele cadou Floare de Lotus, Mosc Alb și cele două pachete conţinând produse din game speciale, disponibile la raft doar în această perioadă: Byzantium și Jasmin di Giava. Vis de iarnă – o baie hidratantă la lumina lumânării, piele mângâiată de crema de duş preferată, ritual de îngrijire desăvârşit de parfumul complementar.  

tesori-doriente-zonamov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Accesoriu pentru bagaj
39,4 lei fiecare

     Pachetele din gama Hammam și Royal Oud (game permanente) inspiră un ritual de frumusețe care ne poartă într-o călătorie a simțurilor: fiecare pachet conţine două produse-star de îngrijire, parfumul şi crema de duş, plus un cadou surpriză.

     Călătoriile devin reale, iar elementele cadou care se transformă în însoţitoare permanente de drum sunt accesoriile pentru bagaj, piese elegante ce pot fi personalizate, cu branding fin, imprimat în nuanţele gamelor: auriul sofisticat al Royal Oud și arămiul pasional al gamei Hammam.

tesori-doriente-zona-mov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Agendă cadou
39,4 lei fiecare

 

     Sărbătorile de iarnă vin cu surprize în portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar în această perioadă şi inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilor și Orchidea della Cina cu atingeri senzuale de orhidee chinezească.

     Fiecare pachet conţine crema de duş, parfumul din aceeaşi gamă şi o agendă mică, ușor de purtat în orice geantă, care îndeamnă la însemnarea amintirilor din călătorii magice.

tesori-doriente-edt-sapun-zona-mov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic
27,3 lei fiecare

     Gama specială Orchidea della Cina se alătură doar în acest sezon gamelor permanente Hammam și Mosc Alb, fiecare pachet cadou în această formulă conţinând apa de toaletă şi săpunul delicat, cu aromă complementară, ce lasă pielea catifelată şi parfumată timp îndelungat. Săpunurile sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.

 tesori-doriente-zonamov

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Cremă de duş şi Loţiune aromatică 250 ml
26 lei fiecare

     Uleiul de argan provenind din sudul Marocului exotic, uleiurile esențiale aromatice din mosc alb și parfumul intens și picant din floarea de lotus se regăsesc în cremele de duș și loțiunile aromatice din pachetele speciale ale gamelor Hammam, Mosc Alb și Floare de Lotus. Loțiunile aromatice sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.

Așadar, pe care le vreți voi și pe care le veți face cadou? 


Crăciun de poveste cu PUPA

     Noile produse PUPA ne propun un Crăciun Magic și Romantic. Colecția RED QUEEN ne prezintă latura magică a Crăciunului, în care ne putem transforma în adevărate Regine. Colecția THIS IS A LOVE STORY este o colecţie inspirată dintr-o mare poveste de dragoste: un broscoi simpatic, o prințesă în căutarea prințului ei, o coroană regală şi magia unui sărut. 

     Ambele colecții sunt absolut delicioase. Mari, multe și colorate tentații! Începem? Haideți să vă delectați:

Colecția RED QUEEN
noua colecţie de make-up pentru sărbători

PUPA-red-queen-zonamov

     Crăciunul 2016 Pupa este un triumf de neegalat în luminozitate și bogăție. Tonurile regale de aur în toate nuanțele sale se îmbină cu cele seducătoare ale roșului și ale burgundy-ului, într-o cromatică răsunătoare, demnă de o adevărată regină.

     Un look extrem de luminos și aprins de sclipiri puternice, pentru o femeie cu alură regală, care se îmbracă în lumină eterică fără a renunţa la tuşele senzualităţii rafinate. Ochii sunt evidenţiaţi de un joc de lumină pură cu finisaje metalice de o luminozitate extraordinară. Buzele sunt în prim plan, perfect mate, îmbrăcate în tonuri seducătoare de roşu şi bordeaux. Faţa şi corpul sunt îmbrăcate în perle aurite foarte fine care reflectă delicat lumina, în timp ce mâinile sunt colorate în roşu, simbolul sărbătorilor şi sunt înfrumuseţate cu finish-uri metalice şi sclipitoare.

Colecția THIS IS A LOVE STORY
ediție limitată

PUPA-this-is-a-love-story-ZONA-MOV

     Pupa este emoţie… Şi ce poate fi mai emoţionant decât o poveste de dragoste? O poveste despre un broscoi simpatic, o prințesă de o frumusețe rară și magia unui sărut ce transformă broscoiul într-un prinț splendid, pentru o dragoste eternă și un make-up de poveste!

Casetă farduri, rujuri și creion Prințesa – disponibilă în mai multe nuanțe

la-principupa-pupa-zonamov     principupa-pupa-zona-mov

Paleta de rujuri Sărutul – disponibilă în mai multe nuanțe

il-bacio-pupa-zona-mov     il-bacio-pupa-zona-mov

     În această ediție mai găsiți: paleta Prințul cu farduri + rujuri și pensulă ruj, paleta Broscoiul cu farduri + o nuanță de ruj și aplicator farduri și paleta Maiestatea Sa (în formă de coroană) cu farduri + rujuri și un aplicator fard. Tentante toate, vă spun! 🙂

     Și dacă vă doriți ceva și mai și, PUPA a pregătit câteva palete PUPART care să mulțumească pe toată lumea, pe mărimi: de la palete mărimea S până la palete mărimea XXL. 🙂 Fiecare dintre ele sunt disponibile în câteva variante de nuanțe pentru 4 look-uri consacrate: Classic, Smokey, Romantic și Icon. Eu vi le voi arăta doar pe cele care-mi plac mie. Și să nu vă mai zic că au niște ambalaje superbe. 

Dintre paletele mărimea S:

pupart-red-PUPA-zona-mov

 pupart-rossa-s-classic-zona-mov

Dintre paletele mărimea M:

pupart-m-oro-pupa-zonamov

pupart-m-pupa-zonamov-black-classic

Dintre paletele mărimea L:

 pupart-L-pupa-zonamov-black

pupart-m-pupa-zonamov-rossa-smokey

Dintre paletele mărimea XL:

pupart-xl-red-pupa-zona-mov

pupart-xl-rossa_classic-pupa-zona-mov

Dintre paletele mărimea XXL:

pupart-xxl-gold-zonamov-pupa

pupart-xx-nera-icon-pupa-zona-mov

     Așadar, acestea sunt minunățiile PUPA pentru sărbători. Intrați pe situl lor, alegeți-vă pe cele care vă plac și mergeți în magazine să le luați. Eu îmi doresc un Crăciun PUPA 🙂