Doppelherz system, Kollagen Beauty, frumusețe din interior

      Am fost dintotdeauna adepta unei îngrijiri complexe, atât la exterior, cât și la interior. Atât ca aspect exterior, cât și educațional. Caut, întreb, mă documentez, îmi place să fiu la curent cu ultimele descoperiri științifice din aproape toate domeniile, nu doar cel de beauty. Practic investesc în mine, aflu lucruri noi, mă dezvolt. De aceea, m-am gândit să abordez și aspectul frumuseții din interior, iar una dintre măsurile luate a fost cura cu fiole de colagen-peptide de la Doppelherz, care să vină în completarea rutinii de îngrijire a pielii, părului și unghiilor. 

     Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural, de la interior:

  • 2,5 g peptide de colagen
  • Beta-caroten, vitaminele E, C și Biotină
  • oligoelementele Zinc și Cupru
  • 100 mg extract de fructe de Açai – cu rol antioxidant.

   Colagenul este o componentă naturală a pielii, iar cu înaintarea în vârstă corpul nostru o produce din ce în ce mai puțin. De aici și pielea căzută, fără fermitate, fără elasticitate. Astfel, pentru a completa deficitul de colagen, trebuie sau ar fi bine să îl luăm noi din alte surse, din suplimente alimentare cum sunt și aceste fiole. Peptidele de colagen din KOLLAGEN BEAUTY ajută la creșterea elasticității pielii, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine.

   Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. Vitamina A, Biotina și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive. Vitamina E protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

     Fiolele KOLLAGEN BEAUTY se consumă una pe zi. Un flacon unidoză cu 25 ml soluție orală conține: 0,96 mg beta-caroten (echivalent cu 160 μg Vitamina A), 3,0 mg Vitamina E, 150 μg Biotină, 80 mg Vitamina C, 5,0 mg Zinc, 0,15 mg Cupru, 2,5 g peptide de colagen, 100 mg extract de fructe Açai. Sunt bune la gust, cu un gust delicios de litchi și pepene galben, deci dulci-acrișoare. Vi le-am arătat și pe Instagram, dar pe Facebook v-am pus un clip în care le puteți vedea clar conținutul și culoarea. Clipul îl găsiți AICI. Tratamentul cu aceste fiole este recomandat în cure de 4 săptămâni, de aceea o cutie conține 30 flacoane/fiole. Efectele curei se văd după minim o cură de 4 săptămâni. Eu am terminat o cură și sunt la finalul celei de-a doua, deci voi fi făcut la final, 2 cure. Se agită bine înainte de folosire.

     Schimbările observate la mine după aceste 2 cure: părul a căpătat mai multă strălucire și îl simt mai zdravăn/sănătos. Unghiile sunt mai tari și de o lună nu mi s-a mai rupt niciuna, deși, la cât sunt eu de îndemânatică, am dat cu ele în toți pereții și mesele… La piele modificările nu mi se par mari, sunt, dar prea mici pentru a le putea observa doar uitându-mă în oglindă. Probabil că la o analiză cu un scanner profesional, se pot observa mai bine îmbunătățirile.

    Concluziile mele personale: Îmi plac aceste fiole și schimbările în bine pe care le-am observat. Pentru schimbări mult mai clare, pe toate planurile, eu aș sugera o cură de fiole KOLLAGEN BEAUTY de cel puțin 6 luni, poate chiar 1 an. 

Voi ați folosit aceste suplimente alimentare? Ați avea nevoie să folosiți fiole cu peptide din colagen?

.

💙

.

💙

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *