2 produse cu apă termală Jonzac, descoperite în 2019

       Printre descoperirile de anul trecut, 2019, din zona de skincare și care m-au surprins plăcut, se află și brandul JONZAC, brand franțuzesc ce spune ”povestea unei ape termale ce aduce frumusețea”. Produsele brandului au la bază apa termală din zona orașului istoric Jonzac, apă descoperită în 1979 și care, datorită conținutului de minerale și oligoelemente (calciu, magneziu, potasiu, zinc, etc.), are proprietăți dermatocosmetice: izotonice (protejează balanța fiziologică a pielii), regenerante (fortifică bariera naturală de protecție a pielii) și calmante (calmează și reduce roșeața). 

      Produsele încercate de mine sunt: spray-ul cu apă termală Jonzac Eau Thermale în format mic, de 50 ml și serul Ten perfect (Serum Peau Parfaite) din gama Perfection. Apa termală evident am terminat-o, iar din ser mai am puțin. Spray-ul cu apă termală l-am folosit pentru împrospătarea pielii (atât ten, cât și corp), ca loțiune tonică atunci când nu am avut și se poate utiliza și ca spray de setare/fixare a machiajului, dar eu nu l-am folosit așa.

     Spray-ul cu apă termală îmi place deoarece calmează pielea și o pregătește pentru rutina de skincare. După curățarea tenului, pulverizam apa termală Jonzac pe ten, care astfel devenea un pic umed, iar apoi restul serurilor, cremelor intrau mai bine și mai ușor în piele. Știați că toate cremele pătrund mai ușor în piele, dacă aceasta este ușor umedă, da? Apa este ușoară, nu încarcă, nu se simte greu, nu forțează cu nimic tenul. Este ca o împrospătare. 

      Serul Ten Perfect (Peau Parfaite) mi-a plăcut de la prima folosire. Are o textură atât de lejeră și intră atât de rapid în piele, fără a o lăsa grasă, încât nu ai cum decât să îl îndrăgești și să-l adaugi în rutina ta de skincare. Conține acid hialuronic și multe alte ingrediente hidratante, dar totodată, conține și parfum. Tocmai de aceea, pe ten nu l-am folosit zilnic, doar o dată pe săptămână, în schimb, am folosit serul pe zonele de pe corp unde aveam nevoie de hidratare. Ca și cremă de mâini, a făcut o treabă grozavă, mai ales dacă pulverizam puțină apă termală Jonzac înainte de ser.

      Mă tot țin să vă scriu despre aceste produse de ceva vreme, tocmai pentru că mi-au plăcut mult. Acum că am descoperit brandul JONZAC, m-am documentat mai bine despre el și despre produse și vreau să mai încerc câteva. Din gama ReHydrate+ vreau serul cu acid hialuronic, din gama Nutritive îmi doresc să încerc crema de mâini și gelul de duș „A doua piele”, din gama ReActive vreau să încerc apa micelară și serul miraculos, din gama Sublimactive (anti-îmbătrânire) îmi doresc apa micelară anti-age și crema ușoară multi-activă cu efect întinerire instant, din gama BB Compact vreau să încerc BB Cream-ul Piele Perfectă și crema de noapte anti-oboseală. Gama BebeBio conține produse hipoalergenice pentru copii, iar gama Formen pentru bărbați nici nu știam că există, dar da, ea există. 🙂 

Produsele JONZAC se găsesc online pe ViaNaturalia, B&B Shop, e-mag, Rangali.ro, dar și în magazinele Kendra și în farmaciile Alphega.

Probabil că aveți și voi produse JONZAC, care sunt acestea? Cum vi se par? 

V-ar plăcea să le încercați?

.

4 comentarii la „2 produse cu apă termală Jonzac, descoperite în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *