MASCARA MED, îngrijire și frumusețe pentru gene

     Vă spun de la început că MASCARA MED este mai mult decât un rimel. Are mai multe beneficii în același ambalaj. Îți dorești gene lungi, dese, dar și îngrijite în același timp? Avem acum MASCARA MED – o inovație în materie de îngrijire a genelor. Conferă genelor o nuanță de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă susțin procesul natural de creștere al acestora. Un singur produs, mai multe avantaje.

     La baza acestui rimel stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrănește în profunzime, conferind flexibilitate și pantenolul pentru îngrijire intensivă. Fiecare aplicare reprezintă o sursă de nutrienți pentru gene. Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere. MASCARA MED este disponibil în două forme și se regăsește exclusiv în farmacii.

      MASCARA MED CLASSIC este potrivit pentru un make-up natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor sau dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum. Are o periuță din peri de plastic destul de deși, care reușesc să prindă fiecare geană și să o îmbrace într-un negru intens. Chiar de la prima aplicare. Chiar dacă look-ul final este mai aproape de natural, genele par lungi, dese și negre. Un alt beneficiu al acestui rimel este că pigmentează genele naturale, iar cu fiecare folosire genele devin tot mai negre. Pigmentarea nu e drastică, intensă, ci fină. Conferă volum cu fiecare aplicare, fără a le încărca.

fără mascara ↑

MASCARA MED CLASSIC ↑

     MASCARA MED XL-Volume conferă mai mult volum ca cel Classic. Are periuța cu peri moi din silicon, care prinde fiecare geană și o îmbracă într-un strat negru de rimel. Culoarea este intensă, iar genele par mai dese. Și acesta pigmentează genele naturale, în timp ce le îngrijește, hidratează și susține procesul lor de creștere. Mie mi se pare că diferența de volum dintre cele două variante nu este mare. Depinde ce fel de periuță se potrivește genelor tale. Eu zic că amândouă rimelurile fac treabă bună, atât pentru volum, cât și pentru intensificarea culorii și a lungimii, doar să alegi varianta de rimel potrivită. 

MASCARA MED XL-Volume ↑

      MASCARA MED mi se pare un rimel bun, orice variantă ai prefera, pentru că știu că ochii mei sunt în siguranță. Îmi place negrul intens și sunt potrivite unui machiaj de zi. Hrănește genele cu fiecare aplicare, promovând astfel creșterea genelor – genele devin mai lungi și mai dese. Nu conține parfum, parabeni, prostaglandină, iar cantitatea de nichel este redusă la minimum în cadrul formulei. Poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact și de cele cu ochii sensibili. Mai multe detalii aflați de pe pagina Facebook MASCARA MED și online pe MASCARAMED.ro

Ați folosit MASCARA MED?

22 de comentarii la „MASCARA MED, îngrijire și frumusețe pentru gene

  1. Imi place mult cum arata pe genele tale ! Multumesc pt review. Am sa le caut in farmacii, cel pt volum XL mi se pare super tentant, f fain efectul de volum si periuta de silicon.

  2. Chiar eram curioasă de acest rimel,am nevoie de un asa produs pentru ca genele mele au nevoie de un produs care întărește genele.Multumesc pentru articol si recomandare.

  3. Nu am incercat mascara Med dar se pare ca ofera alungire mare genelor. Momentan folosesc mascara Sexy Pulp de la Yves Rocher si sunt multumita de el.

  4. Nu am incercat mascara asta pana acum, cred ca mi-ar place mai mult varianta clasica a ei datorita periutei pe care o are, volumul genelor nu este o prioritate pentru mine, mai ales ca am si ochelari 😉

  5. Buna, nu recomand! L-am achizitionat de curand, pe langa faptul ca daca transpir imi curge tot pe obraz, volum nu prea da si nu ma plang, ca gene am suficiente. Acum trebuie sa-mi iau alt mascara, waterproof, asa cum obisnuiesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *