Nestle, noile Cheerios OVĂZ

        Întotdeauna am fost adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat pe toate planurile. Mă gândeam să vorbim astăzi despre micul dejun. După mine, micul dejun ne dă startul în ziua respectivă, de aceea e foarte important. Pentru o zi eficientă avem nevoie de energia dată de alimentele consumate la micul dejun. Alții sar peste el, servesc direct brunch-ul sau chiar lunch-ul (prânzul). Voi de ce parte sunteți? Nouă ne place să ne luăm micul dejun în familie, contribuim toți la gătirea lui și-l savurăm împreună. Am făcut asta cu mare plăcere, mai ales pe perioada izolării. Cerealele sunt printre preferatele noastre la micul dejun, avem multe sortimente în casă, câte unul (sau mai multe 😀 ) pentru fiecare. Ca să nu mai spun, că este și foarte ușor de preparat și rapid în același timp.

       Când am aflat de noile sortimente de cereale din ovăz de la Nestle Cheerios, am sărit pe ele, efectiv. 😀 Sunt două: Cheerios Ovăz 91% și Cheerios Ovăz 85% Măr și scorțișoară. Chiar acum am în stânga o cafeluță, iar în dreapta un mic bol cu cereale Cheerios Ovăz din care tot ronțăi. Trebuie să știți că cerealele din ovăz (deși eu zic că toate cerealele) pot fi consumate într-o multitudine de feluri și combinații, chiar și simple ca gustări sănătoase între mese. Cerealele Cheerios din ovăz conțin cereale integrale și nu au arome artificiale. Cele cu aromă de Măr și scorțișoară au în compoziție piure de mere. Sunt pline de vitamine (vitamina C, vitamina D, câteva vitamine B), minerale, calciu, fier. Sunt nutritive, cu o valoare energetică mare și indice caloric scăzut. De asemenea, conțin fibre din ovăz care contribuie la un tranzit intestinal normal. 

      Boabele de ovăz sunt coapte și rumenite, apoi modelate în formă de inelușe. Inelușele sunt apoi glazurate și uscate în cuptor, ceea ce le face crocante. Yum! Nu sunt foarte dulci, nici cele simple, nici cele cu aromă de măr și scorțișoară. Lucru care mie-mi place, înseamnă că au un conținut mic de zahăr, deci sănătoase. Noi le consumăm adăugate în lapte, iaurt normal, iaurt de băut, sau ca gustărele. Mie-mi place să fac tot felul de mixuri, precum cel din poze, pentru a adăuga o și mai mare valoare energetică micului meu dejun. Pe lângă cereale, în bol, mai pun și tot felul de semințe (de care am atunci în casă), alune, nuci sau fructe tăiate cubulețe. Fiul meu le-ar fi preferat mai dulci, dar tot le mănâncă, iar cele cu măr și scorțișoară sunt preferatele soțului. Aroma de măr și scorțișoară nu este una puternică, deranjantă, ci mai degrabă una blândă. 

      Sunt gustoase și mă bucur că există așa variante de mic dejun sănătos. Deși noi doar așa le consumăm, am văzut alte rețete absolut ingenioase în care Cheerios cereale cu ovăz erau folosite în înghețate, budinci sau chiar tarte. Așadar, imaginație să ai, combinațiile sunt nelimitate.

Voi ați încercat noile sortimente de cereale Nestle Cheerios?

#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains

🍏  🥯 🥄

.

.

2 comentarii la „Nestle, noile Cheerios OVĂZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *