Balsamul leave-in Wash&Go Ultra Delicate cu Ulei Micelar

     Avantajele folosirii unui balsam de păr sunt binecunoscute și deja nu ne-am mai putea imagina rutina de înfrumusețare fără el. Dacă varianta clasică ne este deja familiară, balsamul de tip leave-in, care nu necesită clătire, a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultima perioadă. Wash&Go îți dezvăluie modul în care acesta te ajută să îți păstrezi părul frumos și sănătos – Balsamul Wash&Go Ultra Delicate cu Ulei Micelar.

                    Previne încurcarea părului

     Cine nu s-a confruntat vreodată cu problema șuvițelor încâlcite, care refuză cu încăpățânare să se descurce? Un balsam obișnuit are rolul de a atenua această problemă, însă în cazul părului fragil, cu fir mai subțire sau deteriorat, varianta leave-in este o alternativă care asigură o hidratare de durată, lăsând părul ușor de pieptănat după fiecare spălare. Șuvițele nu se vor mai încurca la fel de repede, iar firul de păr se va electriza mult mai greu. Balsamul Wash&Go Ultra Delicate cu Ulei Micelar descurcă părul cu blândețe și împiedică ruperea și încâlcirea acestuia. În plus, acesta vine în varianta de 200 ml și este perfect pentru a-l purta mereu cu tine, pentru a reda și a menține aspectul WOW al părului tău.

                     Hidratează intens

     Dacă simți că părul tău nu rămâne suficient de hidratat după baie și își pierde din strălucire, balsamul de tip leave-in este soluția. Ingredientele lui stau fixate pe firul de păr până la următoarea spălare, previn despicarea vârfurilor și oferă șuvițelor o hrănire intensă. Wash&Go a creat gama Ultra Delicate, al cărei balsam cu Ulei Micelar acționează ca un plus de hidratare pentru podoaba capilară. Are o textură ușoară, care nu încarcă părul și care îți permite să îl coafezi cu ușurință, fără a-l aplatiza sau a-i lua din volumul natural.

                    Protejează împotriva căldurii

      Dacă nu poți să stai departe de placa de păr sau ondulator, balsamul de tip leave-in îți protejează șuvițele de ustensilele pentru coafat, care în timp deteriorează structura firului de păr. Acționează ca o barieră împotriva căldurii excesive, lăsându-ți părul perfect aranjat, cu un aspect sănătos. Mulțumită proprietăților de hidratare ale uleiului micelar din balsamul Wash&Go Ultra Delicate, după aplicare, părul rămâne moale și foarte ușor de aranjat.

                    Oferă părului strălucire și un aspect sănătos

      Se poate folosi atât pe părul proaspăt spălat dar și pentru a-i oferi o împrospătare între șamponări, iar șuvițele vor arăta perfect. Atunci când are parte de substanțele nutritive de care are nevoie, părul strălucește de sănătate și se va regenera mai ușor.

Mai multe detalii pe Facebook Wash&Go Romania.

L-ați încercat?

💜

2 comentarii la „Balsamul leave-in Wash&Go Ultra Delicate cu Ulei Micelar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.