Despre mine

Bună!

Bine ai venit în Zona Mov!

Pe mine mă cheamă Andrea, iar în preajma zilei de 6 decembrie, adică de Sfântul Nicolae, îmi aduc aminte “brusc” și de celălalt nume al meu – Nicoleta 😀

De ceva timp mi-am descoperit o mare pasiune pentru produsele cosmetice, deși nu am multe și sunt și foarte exigentă atunci când mi le achiziționez. Le verific foarte bine, le întorc pe toate părțile, studiez lista ingredientelor, mă uit să văd dacă mi se potrivesc și abia apoi iau o decizie.

Nu același lucru îl pot spune când vine vorba despre oje. Aici m-ați pierdut. Nu mă pot abține să nu-mi cumpăr oje, de peste tot. De toate culorile. Unde mă duc, caut oje. În curând îmi pot deschide eu magazin de oje, la cât de multe am. Mi-ar plăcea să am timp să-mi fac unghiile cu câte o nouă culoare în fiecare zi. Sau, hai, la două zile. 🙂

Mă găsiți peste tot, adică aici:

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/ZonaMov/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/zmov/

Twitter: https://twitter.com/ZonaMov

Instagram: @zonamov – https://www.instagram.com/zonamov/?hl=ro

 

Îmi creează stări de bine culoarea mov în orice o regăsesc, de aici și numele blogului. Nici nu știți cât de bine mă simt petrecând timp în Zona Mov, documentându-mă și scriind articole, pregătind poze, primind feed-back de la voi! Când am început blogul, nici nu mi-am imaginat că va fi o sursă atât de eficientă de relaxare pentru mine. Mi-ar plăcea să fac numai asta, tot timpul! 🙂 Sper că și voi vă simțiți bine în Zona Mov.

Aș vrea să vă cunosc (cât pot de mult) și pe voi, cititoarele. Așa că, nu vă sfiiți, lăsați-mi comentarii la articolele pe care le citiți și spuneți-vă părerea, chiar dacă nu sunteți de acord cu mine sau nu vă place produsul respectiv, sau, și mai bine: povestiți-mi experiențele voastre. Uite așa învățăm unele de la celelalte, aflăm lucruri noi, care, poate, nici nu ne-ar fi trecut prin cap. Comunicarea, fetelor, este foarte importantă. Nu pot citi gânduri, așa că scrieți, vorbiți, nu țineți în voi, dați vorba mai departe. Nu uitați să nu jigniți, eu vă respect pe voi și aștept de la voi același lucru.

Mi-ar fi plăcut să vă pot oferi doar lucruri mov, dar viața este plină de culori, așa că ne vom bucura, împreună, de toate. Vă voi scrie despre produsele folosite de mine și cum mi s-au potrivit sau nu la Review/Swatch. Dacă aflu noutăți, nu voi ține pentru mine, vi le voi dezvălui și vouă la Beauty News. La Giveaway veți găsi toate bunătățurile pe care vreau să vi le ofer, pentru că sunteți cititoarele Zonei Mov. Vă voi dezvălui, la Stil și Îngrijire, câteva idei, sfaturi sau trucuri, care mi-au ajuns la urechi, care mi-au făcut numai bine și pe care ar fi bine să le știți și voi.

Fete mov de pretutindeni, uniți-vă! Și nu uitați: dacă e mov, orice e posibil! 

Andrea