Tesori d’Oriente, Japanese Rituals

     În această primăvară, la începutul lunii aprilie Tesori d’Oriente a lansat o nouă gamă Japanese Rituals, gamă care integrează în produsele de îngrijire ingredientele tradiționale japoneze, pentru o stare de bine și de răsfăț al corpului și al minții. Ritualul de îmbăiere este un element esențial în cultura japoneză, căruia i se acordă o importanță deosebită pentru combaterea stresului și atingerea echilibrului interior.

Citește în continuare


académie, balsam pentru strălucirea tenului, review

     În aprilie am fost la lansarea unor noi produse académie având ca destinație stoparea efectului poluării asupra tenului. Tot de atunci folosesc balsamul pentru ten pentru strălucire Radiance Aqua Balm (Aquabaume Éclat) de la académie (50 ml). Îl folosesc în unele zile seara, în altele dimineața, poate fi folosit în orice moment al zilei, cu mențiunea aplicării unui SPF peste, dimineața.

Citește în continuare


Ce-mi doresc de la Paula’s Choice

      Sunt câteva noutăți apărute la Paula’s Choice care au trecut direct în lista mea de dorințe. De ce? Produsele sunt speciale și conțin doar ingrediente care funcționează cu adevărat. Produsele Paula’s Choice se deosebesc de celelalte de pe piață prin faptul că ele sunt susținute de ultimele cercetări științifice din domeniu, de studii validate științific pentru fiecare ingredient în parte, nu de părerea a câtorva indivizi care au încercat un produs timp de o săptămână.

Citește în continuare


Noile loțiuni micelare elmiplant

     Demachierea şi curățarea tenului sunt paşi esenţiali pentru o piele frumoasă, care strălucește de sănătate şi este ferită de ȋmbătrânirea prematură. elmiplant cunoaşte diferitele tipuri de ten şi nevoile fiecăruia şi astfel completează ritualul cu loţiuni micelare pe bază de ingrediente naturale, pentru o demachiere blândă şi eficientă.

Citește în continuare