Tesori d’Oriente, Hidratare şi răsfăţ oriental

        Fetelor, am, astăzi, câteva noutăți pentru voi, primele aromate. 🙂 Știu că sunt fete care folosesc crema de corp când își aduc aminte, de lene, din lipsă de timp sau pentru că nu suportă nimic gras pe piele. Eu, recunosc, că o dată ce termin baia, de-abia aștept să ies să-mi văd de ale mele și sar de multe ori peste etapa hidratării corpului. În schimb, astăzi, am dat cu nasul de câteva arome care îmi vor schimba rutina de îngrijire a corpului, pentru simplul motiv că nu le pot rezista. Acestor arome nu le pot spune nu. Tesori d’Oriente transformă ingredientele prețioase orientale în ritualuri de îngrijire și momente de răsfăț.

Tesori d'Oriente

          Esențele aromate din recipientele de mai sus vă oferă hidratarea și starea de bine de care aveți nevoie. Este vorba despre cinci creme din game diferite care trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste din universurile Estului. Cremele de corp sunt infuzate cu parfumuri condimentate, sunt onctuoase și se absorb rapid în piele.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Floare de Lotus

Tesori d’Oriente

        Inspirată de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasă şi conţine fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromată şi îmbracă simţurile în note calde şi lejere ce călătoresc peste mări şi ţări. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fină şi mai hidratată, în timp ce se bucură de atingerea solară a tărâmurilor îndepărtate.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Aegyptus

Tesori d’Oriente

        Creată în ţara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasă pielea impregnată cu parfum lemnos şi condimente orientale. Aroma subtilă dezvăluie crini albaştri de Nil ce înglobează întreaga cultură a Egiptului. Fiecare atingere este o filă de poveste cusută cu aromele unei civilizaţii creatoare de frumuseţe.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Smirnă (Mirra)

Tesori d’Oriente

         Exotic şi nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra învăluie pielea în acorduri suave de smirnă şi şopteşte poveştile a o mie şi una de nopţi. Treptat, acesta dezvăluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aromă bogată, condimentată, uşor răşinoasă. Crema de corp cerne secretele deşertului pe pielea desfătată.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Mosc Alb

Tesori d’Oriente

        Crema de corp cu mosc alb mângâie pielea cu aroma ambrată şi o acoperă cu textura fină a mii de flori albe. Aceasta hidratează intens epiderma şi îi restabileşte echilibrul, oferindu-i starea de confort. Aroma fină, dar intensă, răsfaţă simţurile şi creează un moment de evadare din rutina zilelor cenuşii.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Hammam

Tesori d’Oriente

        Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă. Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

       Preţ: 24,8 lei fiecare

        După ce v-am ademenit cu asemenea arome, mai puteți sări peste hidratarea necesară? Eu, nu mai pot. Nu pot refuza răsfățul olfactiv dat de asemenea miresme… mai ales că pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile devin mătăsoase, totul pentru o stare de bine. 

        Care aromă este preferata voastră? Eu am două: Hammam și Mosc alb.  Yummy! ♥

***


Birthday giveaway cu Melkior

       Dragile mele fete mov, mai am un giveaway pentru voi, de data aceasta în colaborare cu firma Melkior.

       Premiul oferit de sponsor constă în 3 seturi Melkior compuse fiecare dintr-un rimel Space volume brown mascara și o oglindă rotundă  je suis Belle (numai bună de purtat în geantă), deci vor fi 3 câștigătoare. 🙂

Melkior giveaway

      Din nou, sunt câteva condiții pentru voi de îndeplinit, pentru a putea intra în tragerea la sorți de la final.

  1. Like paginii de Facebook Melkior;
  2. Like paginii de Facebook Zona Mov;
  3. Share pozei de concurs pe care o găsiți AICI;
  4. Abonare la blog prin e-mail. (În partea dreaptă a blogului găsiți opțiunea „Abonează-te la blog!”, introduceți acolo adresa voastră de e-mail și apoi apăsați butonul „Abonează-mă”. NU UITAȚI să intrați apoi în e-mailul vostru și să confirmați înscrierea.)

Melkior

      Se pot înscrie doar cititoare fete, băieți nu, cu domiciliul în România. Perioada de înscriere este de 2 săptămâni, între 16 februarie 2016 – 01 martie 2016.
 
      NU UITAȚI, vă rog, să completați formularul de mai jos, integral. ATENȚIE: vor fi luate în calcul doar răspunsurile din formular, nu cele de pe Facebook și nici cele din comentariile de la acest articol, deși vă mulțumesc pentru toate comentariile pe care mi le lăsați :).
     Mult noroc!


Birthday giveaway cu Ziaja

       Valentine’s Day ca Valentine’s Day…, oricum a și trecut… sper că a fost o zi frumoasă pentru voi. Pentru mine a fost plină de momente de iubire, mici surprize și prieteni. Dar ce contează mai mult pentru mine este a doua zi, respectiv ziua de 15 februarie pentru că este ziua mea de naștere! 🙂

      Și pentru că sunt răsfățată mereu cu multe cadouri, vreau să împart cu voi, cititoarele mele, măcar o parte din bucuria pe care o simt eu în fiecare an, de ziua mea. 

      De aceea voi organiza câteva giveaway-uri pentru voi, nu sunt încă sigură câte vor fi, iar astăzi începem cu cel în colaborare cu Face Bucharest – importatorul produselor Ziaja (se citește Jaia) în România.

      Premiul oferit de sponsor constă în 3 seturi Ziaja compuse fiecare din gel de duș cu ceramide – Creamy shower soap ceramides – și loțiune de corp cu ceramide – Smoothing body lotion ceramides, deci vor fi 3 cititoare câștigătoare. 🙂 Cele două produse sunt foarte hidratante, conțin ceramide, glicerină și unt de shea, numai bune pentru refacerea pielii după o iarnă destul de aspră.

Ziaja

       Condițiile de participare sunt simple, dar obligatorii, așa că aveți grijă să le îndepliniți pe toate și să completați formularul Rafflecopter de mai jos, integral, pentru a putea intra în tragerea la sorți de la final. Ele sunt:
1. Like paginii Face Bucharest;
2. Spuneți ce produse Ziaja ați testat și ce v-ar mai plăcea să încercați;
3. Like paginii de Facebook a blogului Zona Mov;
4. Share pozei de concurs pe care o găsiți AICI;
5. Abonează-te la blog cu e-mailul. În partea dreaptă a blogului găsiți opțiunea „Abonează-te la blog!”, introduceți acolo adresa voastră de e-mail și apoi apăsați butonul „Abonează-mă”. NU UITAȚI să intrați apoi în e-mailul vostru și să confirmați înscrierea.
       Se pot înscrie doar cititoare fete, băieți nu, cu domiciliul în România. Perioada de înscriere este de 2 săptămâni, între 15 februarie 2016 – 01 martie 2016.
       Acum, după ce ați văzut cât de simple sunt condițiile, vă rog să completați formularul de mai jos, integral. ATENȚIE: vor fi luate în calcul doar răspunsurile din formular, nu cele de pe Facebook și nici cele din comentariile de la acest articol.

Baftă!


Kids Nail Color by Melkior

       Melkior

♥ ♥ ♥ ♥

       Nu mai este niciun secret pentru nimeni că și fetițele vor să fie cochete! Încearcă pantofii mamei, îi fură rujul din poșetă și visează să-și coloreze unghiile.

     De aceea, Melkior le îndeplinește visul: a creat Lacul de unghii pentru copii “Kids Nail Color”. Are o formulă delicată, potrivită pentru manichiura micilor domnișoare. 🙂

     Se aplică ușor și se îndepărtează la spălare pentru că este pe bază de apă. Capătă un aspect vibrant atunci când se usucă și se îndepărtează cu ușurință cu apă caldă și săpun.

     Culorile sunt vibrante și lucioase, un motiv bun de joacă!

      ♥    Pink, Fuchsia, Coral, Yellow, Lilac, Blue.  

       Preț: 16.90 Lei

Kids Nail Color Melkior

      ♥ ♥ ♥ ♥