Aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A pentru curățenia de primăvară

     Curățenia poate fi fun dacă folosești produse bune și dacă nu o faci singur/ă. 🙂 În doi, în trei, în câți vreți voi, curățenia devine chiar cool, presărată cu glume și voie bună, eu chiar o consider sport. Curând am auzit de Rowenta Silence Force Cyclonic 4A – cel mai silențios aspirator fără sac cu performanță 4A și cred că va fi un ajutor de nădejde în curățenia de primăvară. Întotdeauna am urât aspiratoarele cu zgomotul lor infernal și mereu am căutat să găsesc unul silențios. 

    Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A este ușor de manevrat și te ajută să obții rezultate desăvârșite, indiferent pentru covorul moale cu fir lung din camera copilului sau de parchetul lustruit din living. Mai țineți minte acele sesiuni de aspirare interminabile ce deranjau tot blocul?! Ei bine, Silence Force Cyclonic 4A reprezintă soluția inovatoare pentru a menține orice tip de suprafață curată, într-un timp scurt, dar mai ales în liniște deplină.

      Este un aspirator fără sac ce combină silențiozitatea extremă pentru mai mult confort și performanță de aspirare de ultimă generație. Nivelul de zgomot este redus, de doar 67 decibeli, ca o discuție între două prietene care dezbat cele mai noi beauty trends. 🙂 Datorită capului de aspirare P3WER GLIDE cu 3 poziții (Intensiv, Universal și Parkett), poți obține rezultate impresionante pe orice suprafață, covoare sau parchet.

     Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A dispune de o tehnologie ciclonică avansată care reține praful aspirat, fără efort. Astfel, acesta trece prin 3 niveluri de filtrare care asigură o separare extremă: mai mult de 99,98% din praf este aspirat și reținut în recipientul special. Iar datorită sistemului de management al prafului, recipientul este golit simplu și ușor.

    Service extins pentru aspiratorul tău performant – dacă cumperi în perioada 1.03. – 31.12.2018 orice aspirator Rowenta Silence Force sau X-Trem Power, beneficiezi pe lângă cei 2 ani de garanție internațională de încă 3 ani service extins, la înregistrarea produsului tău preferat pe rowenta.ro/garantie-extinsă.

Who said cleaning wasn’t cool? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *