MR. SCRUBBER, un nou brand de îngrijire

    Acum puțin timp a avut loc lansarea brandului Mr. SCRUBBER în România, un cunoscut și respectat brand de îngrijire a corpului. Exfoliantele Mr. SCRUBBER curăță pielea perfect de celulele moarte, o tonifiază, luptă împotriva celulitei și vergeturilor și o îmbogățesc cu microelemente benefice.

    Produsele Mr. SCRUBBER au în compoziție cafea pură de esență tare, ovăz, uleiuri naturale, vitamina E și sare Himalaya roz sau trestie de zahăr. Particulele fin măcinate permit utilizarea scrub-ului atât pentru corp, cât și pentru față, pentru toate tipurile de piele. Folosite timp îndelungat, produsele Mr. SCRUBBER, netezesc ridurile mici, hidratează și elimină excesul de umiditate din celule. Mr. SCRUBBER nu este doar un scrub, pentru că dă întregului corp dreptul la o exfoliere ca la carte și desăvârșește îngrijirea pe care pielea o aștepta de multă vreme. Toate produsele Mr. Scrubber sunt 100% naturale, fără parabeni și sulfați și nu sunt testate pe animale.

     Aromele scruburilor de cafea Coffee Bean Scrub sunt divine și fix pe gustul meu: mango, banane, sweet berry, ciocolată, pepene galben, etc. Scruburile cu zahăr Sugar Baby Scrub sunt la borcănașe, au culori vii și arome la fel de apetisante ca și primele: ananas, guave, mandarine, mango, cherry bomb, blackberry, etc. Au și scrub-uri cu particule de cocos, orez sau ovăz. 

Printre ingredientele principale se numără:

    Cafea Robustă – Conţinutul de cofeină aproape dublu neutralizează radicalii liberi, responsabili de îmbătrânirea organismului, stimulează producerea colagenului şi acţionează în profunzime împotriva celulitei.

    Cafea Arabică – Cu un conținut ridicat de zahăr, particulele de cafea arabică acţionează ca exfoliant fin al pielii uscate, prin îndepărtarea celulelor moarte. În acelaşi timp, cafeina din compoziție stimulează circulaţia, luptă împotriva varicelor şi lasă în urmă o piele suplă şi catifelată.

    Uleiuri prețioase din semințe de struguri, de avocado, shea, argan, etc. cu rol activ în hidratare, estomparea vergeturilor și a cicatricilor, tratare, rejuvenare.

Pe lângă gama variată de scub-uri, Mr. Scrubber ne surprinde şi cu alte produsele la fel de apetisante şi aromate:

    Lip scrub-uri cu particule fine de zahăr, în 5 arome delicioase (pepene, mure, mojito, bubble gum şi cocos) care au în acelaşi timp şi efect de mărire a buzelor.

    5 măşti pudră cu efect de hidratare intensă şi de peeling, acompaniate de încă 4 măşti gata preparate care curăţă, hidratează şi au efect anti inflamator, datorită compuşilor precum aloe vera, rozmarin, afine.

    Şi 3 produse de curăţare, potrivite inclusiv tenului cu probleme. Nu lasă strălucire grasă, nu sunt lipicioase.

      Foarte tare mă atrag scruburile pentru buze WOW LIPS și cred că mi le voi lua pe toate… pe rând 🙂

Produsele Mr. Scrubber se găsesc online direct pe site-ul oficial Mrscrubber.eu sau pe .

Rub, scrub & #loveyourskin

💜

Voi ați încercat vreun produs Mr. Scrubber?

💜

4 comentarii la „MR. SCRUBBER, un nou brand de îngrijire

  1. Arata bine de tot și am mai citit despre gama aceasta nou apăruta și am auzit numai de bine. Eu scrub îmi fac în casă din cafea, miere și puțin gel de dus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *