Noua colecție Melkior – I’m in love!

     Nici nu a început bine luna februarie și deja au apărut multe noutăți pentru ziua de 14 – Ziua Îndrăgostiților. Foarte bine, zic eu, mai sunt doar 13 zile până atunci… 😛  Să nu ne prindă nepregătiți  😛

   Știu că nu toți o sărbătoresc, mulți strâmbă din nas când aud de această zi. Fiecare crede și face ce vrea. Nici eu nu sunt mare fan, dar atâta timp cât transmite un mesaj pozitiv, mai ales cel al iubirii, nici nu mai contează altceva. Merg cu valul. Că noi oferim și primim iubire în fiecare zi sau în orice altă zi din an, asta e foarte bine, dar deja vorbim despre altceva. E o zi în care se primesc cadouri, destăinuiri, declarații sau chiar propuneri. 😀 Dacă ar fi după mine, mi-ar plăcea să primesc și să ofer cadouri în fiecare zi. Dar na… 

    Recunosc, oricum, că eu sunt cam subiectivă în legătură cu luna februarie, deoarece este luna în care îmi sărbătoresc și ziua de naștere. Fix a doua zi după Valentine’s Day, pe 15.  Shhh, să nu mai spuneți nimănui. Sau, cine știe, dați vestea-n țară, poate se înmulțesc cadourile :)))

    Luna februarie anul acesta, pentru mine, se anunță destul de grea, cu analize și o operație de planificat/executat, deci mult stres, dar încerc să nu mă pierd în negativ ci să mă concentrez pe orice lucru „frumos” pe care-mi pică ochii. Așa că, Valentine’s Day, zi de naștere, Dragobete vă aștept cu brațele deschise! 

    De exemplu, astăzi mi-au picat ochii pe noua colecție Melkior, lansată pentru a celebra luna iubirii cu toate sărbătorile ei: 10 februarie – Valentina (Sfânta muceniță și fecioară Valentina), 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților (Valentine’s Day), 15 februarie – ziua mea de naștere 😀 😛 și 24 februarie – Dragobetele. 

     Colecția este roșie, evident culoarea iubirii și se numește I’M IN LOVE!

     Vorba ‘ceea: „Azi e Dragobetele, se sărută fetele”, purtați în februarie nuanțele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red – 39,90 lei.

     Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano – 27 lei.

     Dintre cele mai luminoase și strălucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteți conta în februarie pe Cayenne, Coral Crush și Sorbet – 44,90 lei. Conțin unt de Shea și Jojoba.

      Manichiura noastră va arăta impecabil cu nuanțele de ojă potrivite: Wild Love, Delicate, Rubi – 29 lei.

        Sau putem încerca tonurile moderne de ojă semipermanentă Rouge, Cherry, Twist.

        Până și pila de unghii respectă sloganul lunii! (6,90 lei)

Multă iubire vă doresc!

❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *