Bucură-te de magia primăverii cu aromele inconfundabile Tesori d’Oriente

    Primăvara e anotimpul renașterii, al regăsirii de sine, al unui nou început! Bucură-te de culorile și magia ei cu un zâmbet larg și lasă-te învăluită de aromele inconfundabile Tesori d’Oriente, care te relaxează, îți încântă simțurile și te încarcă de energie! Buna ta dispoziție va întoarce toate privirile, iar parfumul irezistibil Tesori d’Oriente îi va fermeca pe cei din jur.

    Te bucuri de zile din ce în ce mai senine, de culoarea și de căldura pe care primăvara le aduce în viața ta. Tesori d’Oriente Ayurveda se asortează perfect cu noul anotimp și te învăluie într-o aromă unică orientală, dar atât de fresh. Relaxează-ți simțurile cu crema de baie sau gelul de duș Tesori d’Oriente Ayurveda, care te energizează și te răsfață cu note de portocală, lămâie, paciuli și bergamot. Textura lor fină și cremoasă îți curăță pielea delicat și o lasă fină și mătăsoasă la atingere.

    Zilele de primăvară îți dau altă stare încă de dimineață, când razele soarelui te binedispun cu strălucirea lor și fac totul în jur să arate mult mai bine. Parfumul Tesori d’Oriente Ayurveda completează cu aroma lui irezistibilă orice ținută primăvăratică, oferindu-ți o senzație de liniște și reechilibrare a simțurilor, care te ajută să ai o atitudine zen întreaga zi, indiferent de sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

    Dacă preferi aromele proaspete de citrice, cu note ușor condimentate de lemn, chihlimbar și mosc, optează pentru parfumul Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha, care îți revitalizează simțurile și îți transmite o stare de bine pe parcursul întregii zile. Alege să îl porți la birou, pe stradă sau chiar la o întâlnire romantică, când energia pe care o vei emana va captiva și va întoarce toate privirile.

    Continuă ritualul de relaxare cu gelul de duș Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha, care oferă pielii o senzație reconfortantă de prospețime și o îmbracă într-un parfum discret, care te face să te simți ca într-o vacanță exotică. Pielea ta este hidratată și miroase superb, în timp ce mintea își recapătă echilibrul și limpezimea. Indiferent de aroma pe care o alegi, Tesori d’Oriente îți schimbă starea de spirit și te ajută să ai mai multă încredere în forțele proprii. 

Răsfață-ți simțurile și redobândește-ți energia cu Tesori d’Oriente! Mai multe detalii pe Facebook Tesori d’Oriente și Instagram.

Despre Tesori d’Oriente

Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală. Filosofia brandului își are originile în Estul Îndepărtat. De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor Tesori d’Oriente, care se află în concordanță cu ideea de frumusețe datorată unei stări de bine și relaxare fizică și psihică.

Vă plac?

.

4 comentarii la „Bucură-te de magia primăverii cu aromele inconfundabile Tesori d’Oriente

  1. Am locuit in Italia 7ani si acolo am descoperit aceste produse minunate! Mie imi plac foarte mult parfumurile lor❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *