Melkior, Pink Touch – Manichiura cu mesaj

    Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au o campanie interesantă menită să reamintească femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor. Astfel, au creat manichiura Pink Touch – o manichiură cu mesaj, o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării. Deși octombrie este luna internațională de Breast Cancer Awareness (conștientizarea cancerului de sân), lună în care, în mai multe țări pe glob, sunt organizate marș-uri pe diverse distanțe, cu scopul de a strânge fonduri pentru cercetare, în fiecare lună este indicată auto-examinarea. 

    Funda roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinarea corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

   Deci, următoarea dată când îți faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiură arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

   Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior. Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiură din Magazinele Melkior. Tot ce aveți nevoie pentru această manichiură găsiți AICI. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor. În plus, oricine poartă această manichiură, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea. 

     Vă spun sincer nici eu nu știu cum să mă auto-examinez, dar mă voi lua după indicațiile de mai jos, plus că, oricând, putem găsi pe internet, multe alte informații și detalii în acest sens. 

Voi cum contribuiți la campania Pink Touch? Aveți și voi o manichiură roz?

∇ ∇ ∇

Un comentariu la „Melkior, Pink Touch – Manichiura cu mesaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *