Tefal, Fier de calcat Ultimate FV9770E0, 3000W, Review

      Sau pe numele lui complet: Fier de calcat Tefal Ultimate FV9770E0, 3000W, rezervor apa 0,35L, jet de abur 220g/min, abur variabil 55g/min, Albastru. 🙂 Vremea „minunată” de afară mi-a dat ideea acestui articol, adică mi-a adus aminte că am niște restanțe la călcat, câteva cămăși și bluze pe care le tot ocoleam de vreo săptămână. 🙂 Și-așa am împușcat doi iepuri deodată, mi-am călcat și hainele și m-am și încălzit, fiind înghețată de la viscolul de afară.

    Pentru că e un fier de călcat nou, am zis să vă spun și vouă despre experiența mea cu el. Combină aburul puternic pentru îndepărtarea deplină a cutelor cu colectorul anticalcar pentru o performanță de lungă durată. Adică pot călca multe haine, într-un timp relativ scurt și cu rezultate perfecte de fiecare dată. Colectorul anticalcar captează particulele de calcar din apă și previne acumularea acestora în camera de abur, asigurând performanța de lungă durată a aburului. Aburul de 55 g/min produce rezultate rapide și eficiente, iar jetul puternic de abur de până la 230 g/min îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate cute. Ce e interesant este că fierul își setează cantitatea potrivită de abur pentru fiecare tip de material. Tu doar îți selectezi temperatura în funcție de tipul de material, iar cantitatea de abur este ajustată automat. Fierul se încălzește repede și asigură performanțe deosebite datorită puterii mari de 3.000 W.

    Alunecă fără efort pe haine datorita tehnologiei Durilium Airglide Autoclean, adică distribuirii orificiilor pentru abur, pe toată suprafața tălpii fierului. Rezervorul de apă este de 350 ml, pentru sesiuni de călcat îndelungi, Tefal Ultimate Anti-calc fiind renumit pentru călcatul de volume mari de haine în cel mai scurt timp. Cu jeturile de apă se umezesc țesăturile și le înmoaie, facilitând netezirea. Are și un sistem antipicurare care previne scurgerile de apă și elimină riscul apariției petelor pe haine. Ce apreciez eu foarte mult la acest aparat este oprirea automată. Fierul se oprește automat după 30 de secunde dacă este lăsat/uitat pe talpă și după 8 minute de inactivitate dacă este lăsat în poziție verticală.

    Vă spun sincer că nu sunt mare fan al călcatului hainelor, prefer să „uit” să le calc, dar cu un așa aparat nu prea mai strâmb din nas când vine vorba de călcat. Voi cum stați cu „cheful” de călcat? Cu ce fier de călcat vă înțelegeți cel mai bine? 

∇ ∇ ∇

12 comentarii la „Tefal, Fier de calcat Ultimate FV9770E0, 3000W, Review

  1. Woooow, și eu am nevoie de un fier de călcat nou!! 😍😍 Arată genial acesta și pare să își faca bine treaba!! Să îl folosești cu spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *