Gama de deodorante Gerovital Plant premiată

   Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este câștigătorul competiției Progresiv Awards la categoria Best New Non-Food Product”, extinzându-și astfel palmaresul de premii și distincții cu un nou trofeu. Distincția a fost acordată gamei de deodorante Gerovital Plant, lansată în luna iulie a anului trecut. Avansul față de competitori a fost asigurat de ingredientele naturale și active utilizate în crearea gamei. Astfel, linia de deodorante Gerovital Plant are la bază formulări cu elemente 100% naturale, precum pudra de tapioca și nu conține clorhidrat de aluminiu sau alcool. Aceasta asigură o protecție eficientă și o senzație de prospeţime şi energie.

    Gama de deodorante Gerovital Plant întrunește patru sortimente – Fresh, Crazy, Fancy şi Pure, fiecare cu propria sa notă de parfum și este disponibilă în ambalaje de 150 ml şi 40 ml. Produsele sunt comercializate în supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, precum și în magazinul online Farmec.ro.

      Mi-am luat și eu, de curând, două deodorante Gerovital Plant, în varianta de 40 ml, aromele Fresh și Pure. Îmi plac amândouă. Sunt minione și tare drăguțe, numai bune de purtat în geantă. Îmi plac, atât ca și compoziție, cât și ca miros. Cele două arome sunt mai fresh, deși nu foarte, adică e un fresh floral, puțin dulceag. Faptul că nu conțin alcool sau clorhidrat de aluminium și că formularea este bazată pe pudră de tapioca, se simte. Le pot folosi imediat după epilare, fără să mai am senzația de usturime ca la alte deodorante. Chiar sunt și le simt mai blânde cu pielea. Tubul de 40 ml se termină cam repede, chiar și pentru concediu, așadar, data viitoare îmi voi lua variantele întregi de 150 ml. Și îmi voi lua și celelalte arome Crazy și Fancy ca să-mi pot alege preferata. 

     Nu știu dacă le-ați folosit și voi și cum vi s-au părut, dar trebuie să știți că antiperspirantele Gerovital Plant sunt special destinate persoanelor care nu au o transpirație abundentă și care nu au nevoie de antiperspirante pe bază de săruri de aluminiu. Eficiența antiperspirantă este asigurată de 2 pudre: de Tapioca și o pudră minerală, care absorb umiditatea transpirației, fără să blocheze orificiile glandelor sudoripare, cum acționează sărurile de aluminiu. Nu mi se pare că parfumul deodorantelor durează foarte mult pe piele, dar nici nu am început să miros. Mie-mi plac aceste deodorante antiperspirante și mă bucur că există astfel de variante sănătoase. 

Aveți vreun deodorant Gerovital Plant? Ce aromă?

∇ ∇ ∇

22 de comentarii la „Gama de deodorante Gerovital Plant premiată

  1. Am testat un mini Gerovital, dar de această gamă nu știam! Le voi cerceta și eu să văd care mi se potrivește. Și așa mi se cam termină deodorantul. 😂

  2. Imi plac deodorantele Gerovital Plant,mi-am achizitionat si eu Fresh si Pure si le folosesc in momentul de fata; imi place parfumul lor si persistenta,acum sunt curioasa cat de eficiente vor fi in timpul sezonului cald !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *