Fiolele Farmec, doze unice, concentrate

      Farmec, producătorul român de cosmetice, este prima companie locală care a lansat pe piață produse prezentate sub formă de fiole. În portofoliul producătorului clujean se regăsesc în prezent cinci game care însumează mai multe produse cosmetice pentru îngrijirea tenului în acest format: Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Aslavital Mineralactiv și Gerovital H3 Equilibrium. Pentru că există o cerere ridicată, specialiștii Farmec sunt implicați în procesul de dezvoltare a câtorva game noi, inclusiv pe segmentul produselor dedicate saloanelor cosmetice, adică produse în formă concentrată și în doze unice. Concentrația sporită a fiolelor asigură rezultate vizibile și de durată asupra pielii. Fiolele pot fi utilizate atât ca tratament rapid în cazul unei aplicări singulare, dar și în cadrul unui program de durată, cu efecte pe termen lung. 

      Utilizarea acestor produse: pentru protejarea mâinilor, fiolele se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere, iar conținutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe zona tratată, pe tenul proaspăt curățat.

  1. Primele produse comercializate în acest format, Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution, au fost lansate în anul 2012, concentrația de acid hialuronic este de 5% în Fiolele cu Acid Hialuronic și de 6% în Serul concentrat.

  2. Fiolele cu Colagen Aslavital Mineralactiv au completat în 2013 portofoliul de produse din această categorie al companiei Farmec. Conținutul complex de colagen, acid ferulic și ingrediente naturale, precum uleiul de orez, argila naturală și extractul organic de goji, are efecte puternice de regenerare și tonifiere a pielii, dar și de protecție a tenului împotriva stresului oxidativ.

  3. Altă gamă care întrunește produse din această categorie este Gerovital H3 Equilibrium, linia dedicată exclusiv saloanelor de înfrumusețare, formată din produse cu o concentrație mărită de ingrediente active. Printre acestea se numără Fiolele cu acid hialuronic, concentrație de 10% – un ser bogat în superoxid dismutazǎ şi acid hialuronic pur şi lipozomal, Fiolele cu colagen și elastină cu concentrație de 12%, Fiolele cu retinol, Fiolele cu multivitamine, ce au în compoziție vitaminele E, A şi C în forme stabile, asociate cu acidul lipoic și Fiolele antiacneice, dedicate tenurilor acneice.  

  4. În 2017, cu ocazia aniversării de 50 de ani a brandului Gerovital, a fost lansată gama Gerovital H3 Derma + Premium Care, incluzând două produse ambalate în fiole. Programul intensiv de îngrijire este un concept unic, prevăzut sub forma unui kit cu 7 fiole, fiecare cu acțiune complementară pentru îngrijirea tenului matur, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână. Booster-ul exfoliant cu AHA conține 4 fiole, recomandate pentru utilizarea săptămânală și contribuie la uniformizarea tenului, diminuarea liniilor fine și a ridurilor.  

  5. Cea mai recentă gamă care întrunește produse de îngrijire în fiole este Gerovital H3 Hyaluron C, lansată în luna noiembrie a anului trecut. Fiolele cu Acid Hialuronic din această gamă conțin un ser bogat atât în acid hialuronic pur, în concentrație de 2%, cât şi lipozomal. Complexul de acid hialuronic acționează sinergic cu Vitamina C și stimulează procesul de reînnoire celulară, umplând ridurile din interior, menținând totodată fermitatea pielii.   

 Ați folosit aceste fiole? Care sunt preferatele voastre? Vă invit să-mi spuneți în comentarii mai jos. 🙂

∇ ∇ ∇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *