Noutăți de primăvară de la SENSAI

     Dragi fete, cum primăvara se tot lasă așteptată, la fel s-au lăsat așteptate și noutățile SENSAI de primăvară. Și nu-s deloc de neglijat 🙂 Avem un produs de skincare și două produse de make-up, întregind gama produselor care accentuează luminozitatea naturală a tenului, lansată toamna trecută.

    Primul pe care vreau să vi-l arăt este HIGHLIGHTING CONCEALER – corector și iluminator îmbogățit cu Silky Botanical EX – un amestec de 3 uleiuri vegetale (de măsline, de migdale și jojoba) cu ingredientul-semnătură Koishimaru Silk EX. Are o textură cremoasă, ușoară și proaspătă, care hidratează intens zona de contur a ochilor și conferă, în același timp, o strălucire naturală. Pensula este moale și flexibilă, pentru o aplicare ușoară pe zonele înguste și laterale ale feței, iar acoperirea este graduală în funcție de dorințele fiecăreia. Este ideal pentru retuș în timpul zilei.

      Avem apoi fondul de ten pudră SENSAI TOTAL FINISH (Refill) SPF 10 – ușor de folosit, mătăsos, care conferă o strălucire naturală și hidratează pielea în același timp. Aderă într-un mod natural pe ten, iar finisajul este de lungă durată. Poate fi folosit singur sau împreună cu un fond de ten lichid.

 Și ultima noutate, dar cea mai interesantă după părerea mea, este SENSAI CELLULAR PERFORMACE WRINKLE REPAIR ESSENCE (40 ml) – Tratament anti-rid intensiv cu tehnologii duble pentru un ten plin, ferm și mătăsos, o esență bogată, cu o textură mătăsoasă, care ajută la o reducere vizibilă a liniilor fine și a ridurilor. 

    Umple ridurile din interior, îmbunătățește cantitatea și calitatea colagenului și astfel previne formarea ridurilor. Îmbunătățește metabolismul colagenului pentru a asigura colagen proaspăt. Se absoarbe rapid în piele. Este îmbogățită cu grăsimi naturale. Interesantă este tripla abordare a colagenului: 

1. Reduce colagenul vechi și deteriorat;

2. Crează colagen nou și proaspăt;

3. Apără împotriva deteriorării colagenului.

Produsele SENSAI se găsesc exclusiv în magazinele Douglas și online pe douglas.ro.

∇ ∇ ∇

18 comentarii la „Noutăți de primăvară de la SENSAI

  1. Nu am testat nimic de la Sensai, dar am auzit că sunt lăudate produsele! 😘 Îmi place mult cum sună corectorul și baza aceea iluminatoare! Trebuie să le testez și eu. 😍

  2. Sensai chiar are produse de senzatie , eu am avut niste mostre , dar si pudra bronzanta de la ei , scumpe , dar fac banii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *