JONZAC, Emulsie lejeră pentru tenul sensibil

     Unul dintre mărțișoarele care mi-au bucurat sufletul anul acesta a fost cel de la JONZAC și anume Emulsia lejeră pentru tenul sensibil din gama REactive, formulată pentru tenul sensibil și reactiv. Îmi place acest brand și mă bucur de fiecare produs nou. Emulsia este gândită pentru îngrijirea zilnică, pentru hidratarea zilnică a tenului, având rol de calmare și de a oferi confort pielii normal-mixte reactive la intoleranțe. Este o cremă bio cu textură lejeră de emulsie. Formula emulsiei reactive pentru ten sensibil normal-mixt Jonzac® calmează imediat senzațiile neplăcute și previne apariția reacțiilor cutanate vizibile. Este recomandată pentru pielea și tenul mixt și iritat cu reacții frecvente de înroșire. Produsul este formulat cu 20% apă termală Jonzac și se aplică dimineața și/sau seara, pe față și gât. Este o bună bază de machiaj.

       Lista de ingrediente este interesantă. Partea care mă încântă cel mai mult este că nu conține parfum sau alcool. De asemenea, conține ingrediente reparatoare, antioxidanți, ingrediente hidratante, precum și fitosfingozină – un ingredient reparator și cu proprietăți de reținere a apei în piele, dar acest ingredient fiind penultimul din lista de ingrediente, se află în cantitate mică în compoziție. Mi-ar fi plăcut să fie într-o cantitate mai mare. Singurul ingredient asupra cărora vreau să vă avertizez este Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, care este un iritant dacă se folosește pe termen lung și cum se află printre primele poziții din listă înseamnă că e în cantitate mare în produs. Din această cauză, eu doar am încercat emulsia și o voi folosi din când în când, pentru a nu da șanse iritantului să-și facă de cap.

      În schimb, puteți folosi emulsia pe orice altă parte a corpului care necesită hidratare. Eu așa fac. Vreau să vă mai spun despre textură, care este una lejeră, exact ca și denumirea produsului și intră repede în piele. Lasă apoi o senzație de catifea, foarte plăcută. Apreciez, de asemenea, ambalajul opac, airless, cu pompiță, care păstrează compoziția produsului în stare optimă.

                       

       O dată cu emulsia, am mai primit din partea JONZAC și câteva mostre din gama REhydrate și REhydrate+ și mi-a rămas gândul la Serumul H2O Booster pentru o hidratare amplificată, cu conținut ridicat de acid hialuronic și cu o formulă curată. Îl vreau în format full-size. Și tot din această gamă, REhydrate+, vreau și Balsamul de buze reparator H2O Booster, pe care am observat că-l laudă toată lumea, plus că în această perioadă buzele mele sunt cam uscate.

 

                      NIGHT GEL-BALM H2O BOOSTER

        Am înțeles că farmaciile Alphega sunt deschise în această perioadă și se pot găsi acolo. Și mai sunt și magazinele online, o listă completă cu toate aveți AICI.

Voi ce produse JONZAC aveți? Ați încercat Emulsia lejeră?

.

#eauthermalejonzac

.

.

6 comentarii la „JONZAC, Emulsie lejeră pentru tenul sensibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *