Bioderma, 3 produse Atoderm foarte apreciate

      Micile gesturi de iubire îți fac viața mai frumoasă. Dar și pielea 😊 Bioderma ne propune un kit esențial format din 3 produse din gama Atoderm, foarte apreciate, pentru a arăta pielii tale cât de mult o iubești:  

     Atoderm Balsam stick de buze – îmi place maxim, nu degeaba vedeți 2 stick-uri în imagini. 💜 Unul este cumpărat de mine, al doilea l-am primit din partea Bioderma în cadrul acestei campanii. De când am descoperit acest balsam stick în 2017 este preferatul meu. Este foarte emolient, hidratează instant buzele cele mai uscate, calmează și repară. Destinat îngrijirii zilnice, are un gust subtil de zmeură. Love it!

      Atoderm Cremă de mâini și unghii Ìngrijire reparatoare pentru mâini frumoase și unghii puternice. Ca și stick-ul, crema pentru mâini și unghii face o treabă foarte bună, fiind în top 3 al cremelor de mâini all time. Este hrănitoare și se absoarbe rapid în piele, lăsând pielea suplă și catifelată. Ca și stickul de buze, este îmbogățită cu unt de shea. Pentru mai multe detalii despre aceste 2 super produse Atoderm, vă las AICI link către articolul dedicat. 

      Atoderm Ulei de duș – Și despre el v-am mai vorbit în trecut, articolul dedicat este AICI. Este un ulei de duș care curăță blând, lasă pielea hidratată și confort imediat. Grație brevetului Skin Barrier TherapyTM și a complexului DAF, acesta crește pragul de toleranță al pielii și o protejează de factorii externi.

     Anul acesta gama Atoderm sărbătorește iubirea și grija pentru o piele sănătoasă. Campania ”Poveștile cu final fericit se citesc pe piele” este de fapt o încurajare pentru toți cei care se confruntă cu piele uscată sau cu dermatită atopică. Împreună cu specialiștii, Bioderma a dezvoltat metoda 3-6-9 pentru a răspunde întrebărilor “Cat? Cand? și Cum?” trebuie aplicat Atoderm pentru pielea atopică a bebelușilor, copiilor și adulților. Mai multe informații găsiți aici:  https://pieleuscata.com/metoda-3-6-9.

Voi ați încercat aceste produse? Cum vi se par?

#Atoderm #PovesticuAtoderm

.

💎

.

6 comentarii la „Bioderma, 3 produse Atoderm foarte apreciate

  1. Uleiul de dus l-am incercat si mi-a plăcut foarte mult.Balsamul de buze și crema de mâini sunt în wishlist😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *