Brandul Doina în ambalaje noi

     Farmec, producătorul român de cosmetice, dezvoltă brandul său de tradiție Doina, continuând planul de expansiune a portofoliului propriu. Gama este extinsă cu un nou produs, Laptele cu ulei de gălbenele, și prezentată în noi ambalaje, îmbunătățite din punctul de vedere al design-ului și funcționalității.  

      Ambalajele sunt moderne, cu un design sugestiv și combinații cromatice armonioase. Culoarea mov este reprezentativă, dominantă, iar fiecare sortiment este ușor de identificat la raft, datorită elementelor cromatice proprii produsului și specifice ingredientului de bază din compoziție. Noile formate sunt ergonomice. Astfel, toate produsele demachiante Doina sunt disponibile cu capace dotate cu flip-top, care permit dozarea corespunzătoare pentru utilizare și o sigilare mai bună a conținutului. În ceea ce privește formulările produselor, brandul Doina păstrează rețetele tradiționale, care au câștigat încrederea consumatorilor de-a lungul a peste 50 de ani.

     Noul sortiment – Laptele cu ulei de gălbenele  – este destinat îndepărtării cu delicatețe a machiajului și impurităților de la nivelul tenului. Datorită extractului de ulei de gălbenele, ingredient cu efecte calmante, epitelizante și antiinflamatoare, Laptele Doina cu ulei de gălbenele poate fi folosit și în calitate de produs de îngrijire corporală.

     Pe lângă Laptele cu ulei de gălbenele, gama Doina are în componența sa alte 5 produse care completează linia destinată demachierii tenului. Laptele Nutritiv Vitaminizant Clasic este primul produs din gamă, a cărei formulă de succes este în continuare apreciată pentru efectele sale de vitaminizare, revitalizare și protecție a tenului. Laptele Vitaminizant Antistres, Emulsia cu lăptișor de matcă și Emulsia cu extract de castraveți sunt alte produse dezvoltate pe bază de ingrediente naturale, care hidratează, tonifică și curăță în profunzime derma. Crema Nutritivă Vitaminizantă este destinată îngrijirii tenului și corpului, fiind concepută pentru hidratarea și emolierea pielii, cât și pentru redarea fermității și elasticității ei naturale.

      Produsele Doina sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în magazinele de brand Farmec, precum şi în magazinul online Farmec.ro.

Nici nu vă mai întreb dacă ați folosit vreodată vreo cremă Doina, sunt sigură că toate am folosit-o la un moment dat. 🙂

Întrebarea e dacă v-a plăcut. 

6 comentarii la “Brandul Doina în ambalaje noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.