Vitamin Well, băutură premium cu vitamine și minerale

      Vitamin Well, liderul european al băuturilor premium cu vitamine și minerale, a fost desemnatProdusul Anului® 2018”, în categoriaBăuturi vitaminizante”, din cadrul celei de a noua ediții a galei cu același nume desfășurată în România. Înregistrat la OSIM din 2008, marca ”Produsul Anului” este un concept internațional, prezent în peste 40 de țări, care premiază produsele și serviciile inovatoare, ce se remarcă prin calitate și prin know-how-ul unui business de succes.

      Vitamin Well a fost desemnat câstigător în urma unui studiu realizat online pe Produsulanului.com, ce a cuprins 29 de categorii și s-a desfășurat pe un eșantion de 7100 de consumatori din România, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârsta între 18 și 54 de ani, ce sunt utilizatori de internet în mod frecvent. Până pe 15 martie, brand-uri importante active pe piața din România s-au înscris și au trecut de evaluarea realizată de către profesioniști din industrie precum media, comunicare și protecția consumatorului. Procesul a continuat în perioada 16 aprilie – 21 mai 2018, cu un studiu realizat de către Exact Business Solutions și a urmărit elemente cheie precum inovația, atractivitatea produsului, dar și nivelul de satisfacție pentru consumatorii din România.

     Dedicată atât adulților, cât și copiilor, Vitamin Well este o băutură cu apă naturală de izvor și zahăr obținut din fructe, ce a fost dezvoltată în Suedia începând cu anul 2008. Vitamin Well reprezintă o alternativă la băuturile răcoritoare îndulcite cu zahăr, un produs care răspunde cerințelor europene în materie de alimentație sănătoasă, dezvoltată de specialiști în nutriție și metabolism, a declarat Răzvan Iancău, Managing Partner, Healthy Drinks&Foods, distribuitor și detinător al drepturilor brandului Vitamin Well în Romania.

Despre Vitamin Well

     O alternativă modernă, sănătoasă și gustoasă la sucurile și băuturile carbonatate. În 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat că ceva lipsește de pe piața suedeză de soft vitamin drinks. Aceștia au găsit o alternativă și pentru piețele externe și au decis să producă propria băutură funcțională, cu un conținut redus de zahăr, de numai 4g la 100 ml. După 9 ani de la debut, succesul băuturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continuă să dezvolte și producă băuturi complexe, cu un grad ridicat de funcționalitate și de hidratare. Mai multe informații găsiți pe site-ul https://www.vitaminwell.ro/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/vitaminwellromania.

     Eu consum astfel de băuturi vitaminizante, ca alternativă a apei, mai ales reci pe căldurile de acum. Câteodată mă satur de apă și simt nevoia să beau ceva care să aibă gust, iar aceste băuturi sunt perfecte. Gustul e dulceag, plăcut. Aromele sunt de mere verzi, piersici, lime, rubarbă & căpșuni și lămâie & cactus. Se găsesc mai peste tot și costă aproximativ 6 lei. 500 ml. 

Voi ați consumat băuturi Vitamin Well? Ce aromă? Vă plac?

13 comentarii la „Vitamin Well, băutură premium cu vitamine și minerale

  1. Nu sunt mare consumatoare de astfel de bauturi, dar trebuie sa recunosc ca uneori, dupa o zi lunga in care sunt mai lesinata si nu am prea mancat, imi mai luam o vitamin water care sa ma energizeze putin pana ajungeam acasa 😀

  2. Am testat si eu un Vitamin Well, cred ca cel alb (nu mai stiu sigur), dar gustul nu ma impresionase foarte mult. Cu toate acestea, mai apelez la bauturi cu vitamine, mai ales pe timp de vara!! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *