C-THRU lansează Tender Love

         Dragi fete, nu știu dacă ați aflat deja despre această lansare, dar eu am niște vești mov pentru voi, de toată frumusețea.

         C-THRU lansează un parfum nou, parfumul unei idile romantice. Picături de ploaie caldă, zâmbete, voie bună şi un parfum nou, care devine inconfundabil. C-THRU lansează Tender Love şi creează poveşti vesele cu prinţese moderne îndrăgostite de dragoste şi de frumos. Romantice, exuberante şi pline de viaţă, prinţesele pornesc în aventuri colorate. Orașul devine scena lor, unde strălucesc și se bucură de frenezia de a fi ele însele.

C-THRU-Zona-Mov-2016

Notele ce compun C-THRU Tender Love:

Fructat, proaspăt şi feminin, Tender Love se deschide cu accente vesele şi delicioase de pară, mandarină şi bergamotă. Treptat, acestea se disipează într-o inimă generoasă de iasomie, violete şi floare de lotus, ce transpun spiritul celor care se joacă cu feminitatea lor. Parfumul este echilibrat cu note finale de mosc, chihlimbar şi vanilie. Tender Love este mireasma ce învăluie fiecare poveste de dragoste într-o aură magică, luminoasă, asemena unei perdele de raze solare.

C-THRU-Zona-Mov-2016      C-THRU-Zona-Mov-2016

C-THRU-Zona-Mov-2016C-THRU-Zona-Mov-2016

Povestea Tender Love

Tender Love este un caleidoscop de stări şi laturi ale personalităţilor colorate. Cu esenţă ludică şi feminină, noul parfum este începutul poveştilor de dragoste, cu aventuri vesele şi eroine stylish. Notele sale creionează cadre feerice şi transformă urbanul într-un univers solar, unde fiecare se exprimă liber, în nuanţe văratice.

C-THRU-Zona-Mov-2016

C-THRU Tender Love este disponibil în următoarele variante:

Eau de Toilette 30ml, 32 lei

Eau de Toilette 50ml, 43 lei

Deo Body Spray 150ml, 12,5 lei

Le-ați văzut? Le-ați mirosit? Vă plac? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *