Comanda Yves Rocher

         Pusesem ochii pe mai multe produse Yves Rocher, strânsesem câteva în wishlist și când am văzut că a apărut și creionul de buze care matifiază orice ruj aplici peste, pe care mi-l doream încă de când am auzit de el, am zis că este momentul să dau și comanda. Curioase? Citiți mai jos.

    La vizita în magazinul Yves Rocher o dată cu lansarea noii colecții Plaisirs Nature, am pus ochii pe Uleiul de duș oriental cu ulei de argan care hrănește pielea în timp ce o și curăță. Deci dublă acțiune: curăță și hidratează. Uleiul de duș se transformă într-o spumă albă în contact cu pielea și cu apa. Este atât de fin și miroase atât de bine, e o încântare să-l folosești! Plus că nu mai stai să aplici, după duș/baie un alt produs de hidratare, deoarece nu mai este nevoie.

    Creionul corector pentru buze cu efect matifiant e și cel care m-a determinat să plasez comanda. Conține unt de Karite și ceară de albine. Este incolor pe buze și nici nu are vreun miros. Eu l-am folosit cu nou apărutul ruj-creion strălucitor în nuanța Rouge bordeaux – aveți AICI toate nuanțele nou apărute ale rujului-creion cu swatch-uri – și mi-a plăcut efectul. În primul rând a reușit să-mi fixeze culoarea rujului pe buze toată ziua. Când am ajuns acasă după o zi întreagă prin oraș, după mâncat, băut, pupat soț, pupat copil, m-am și speriat când m-am uitat în oglindă: rujul era la locul lui (puțin șters în mijlocul buzelor în rest intact la culoare și contur). Și în al doilea rând a reușit să matifieze rujul. Efectul matifiant nu este perfect mat, ci satinat, oricum este clară diferența. Îmi place.

    Tot nou apărut este și Top coat-ul Zero Defecte pe care, la fel, mi l-am dorit încă de prima dată când l-am văzut pe pagina Yves Rocher. Este îmbogățit cu Rășină de Elemi care conferă unghiilor strălucire. După o primă folosire vă pot spune că mi-a crescut rezistența ojei, după 3 zile oja este intactă pe unghii, nimic ciobit sau sărit. Prin urmare este un produs care face exact ce zice, deci a fost o investiție bună. 

     Ultimul produs pus în coș a fost o mini Apă de toaletă cu aromă de Căpșuni. Îmi plac foarte mult căpșunele, iar aroma savuroasă de căpșuni a acestei ape de toaletă mi se pare absolut incredibilă. E ca și cum ai turna pe tine un castron de căpșuni cu zahăr. Primul instinct e să duci sticluța la gură, noroc cu rațiunea că altfel… 🙂

       Și pentru că am avut o comandă mai mare de 59 lei, am primit gratis un set pentru îngrijirea părului format din șampon stimulator anti-căderea părului și un fluid pentru strălucirea părului. Celelalte surprize oferite dintre care am avut de ales erau Vanity trusa pentru cosmetice sau o surpriză secretă în valoare de 129 lei. V-am pus pe ele, link direct către pagina cu promoțiile curente. Nu am încercat încă setul primit cadou, însă de-abia aștept! Știți cum miroase fluidul pentru strălucirea părului? A zmeură delicioasă! Yum yum! Pentru că este pe bază de oțet din zmeură care are proprietăți de netezire. Nu este un tratament leave-in, ci se aplică ca ultim pas înainte de ultima clătire. De-abia aștept să-l folosesc să văd cum îmi va mirosi părul după baie!

    În colet am mai găsit și 2 mostre: una de Ser vegetal antirid și pentru fermitate (pentru noapte) și una de apă de toaletă Naturelle Osmanthus

      Mă declar foarte mulțumită de comanda mea Yves Rocher, produsele pe care mi le doream se ridică la înălțimea așteptărilor mele. Stați pe aproape, urmează să vă prezint și alte noutăți Yves Rocher, noutăți care vă vor cuceri iremediabil cu aromele lor. 

        Ce ziceți de produsele comandate? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *