L’Oreal Magic Retouch, review

     S-ar putea ca și unele dintre voi să aveți nevoie de el. Eu de când îl am îl folosesc mereu, m-a salvat de multe ori de la situații neplăcute sau stânjenitoare. Este vorba de spray-ul care-ți maschează rădăcinile crescute între vopsiri – L’Oreal Magic Retouch

     Nu putem să ne vopsim imediat cum ne crește părul, nu? Nu. Asta ar însemna să ne vopsim în fiecare lună, sau chiar mai devreme. Ne-am distruge părul. Eu, de exemplu, am câteva fire albe, doar câteva, dar sunt fix în mijlocul capului, fix în mijlocul cărării! Și-au găsit cel mai bun loc să iasă, bravo lor! Dar, las’ că am spray-ul instant de la L’Oreal!

     De când a apărut la noi de la 1 octombrie, mi l-am dorit instant! Din 15 Octombrie se găsește și în Auchan. Vi l-am arătat AICI prima dată. Fiindcă sunt vopsită blond, eu îl am pe cel pentru Blond deschis adică cea mai deschisă nuanță – Le blond. Cum se folosește? Simplu. Îl agit bine înainte. De la 10-15 cm pulverizez pe rădăcinile crescute. Aștept câteva secunde să adere bine la firul de păr. Pieptăn părul pentru a uniformiza. Gata! 

     Acoperă perfect rădăcinile crescute și firele albe datorită pigmenților puternici, de aceea m-a convins și-l folosesc de fiecare dată. Rezistă la condițiile meteo, deci dacă vă prinde ploaia, nu vă temeți că vi se va scurge culoarea pe față, nici gând. Se îndepărtează prin șamponare, deci la spălarea pe cap. Este destul de precis, nu colorează decât zona unde aplicați.

     Există disponibile 5 variante de culori: negru, șaten, șaten deschis, blond și blond deschis. Dacă mă întrebați pe mine ar mai fi fost nevoie de încă o nuanță de blond și mai deschisă. Eu am ultima variantă, cea blond deschis și nu este chiar blond, este un blond un pic mai închis. Mă gândesc la cele care au părul vopsit blond platinat, sau gri chiar, lor nu cred că li se potrivește nuanța cea mai deschisă. Dar poate vor mai scoate și alte nuanțe. Până atunci eu îmi declar pasiunea față de cel pe care-l am acum. 

                  

                                                Blond                                                                           Blond deschis

                         

                                               Șaten                                                                                Șaten deschis

Negru

     Este vorba despre un spray foarte similar cu șamponul uscat, doar că acesta și colorează părul. Nu utiliza excesiv spray-ul. Dacă pulverizezi prea mult, părul se poate îmbâcsi. Protejează-ți fața dacă folosești produsul aproape de ochi.

     În concluzie, îmi place și am nevoie de el. Îl folosesc în perioada dintre vopsiri, de când încep să mi se zărească cele 5 fire albe. Nimeni nu-și dă seama că sunt nevopsită. Un produs minunat, fără să exagerez. Cred că mi se va mări considerabil perioada dintre vopsiri, ceea înseamnă mai puțin păr stresat și tratat chimic. Cele dintre voi care vă vopsiți, puteți înțelege pe deplin. 

Voi l-ați încercat? Ce nuanță? 

2 comentarii la „L’Oreal Magic Retouch, review

  1. Dacă asa reclama falsă faci la toate produsele e clar de ce nu o sa mai intru si a doua oara pe acest blog. Nu esti prima însă ce câștigati daca faceti reclama unui produs de proasta calitate asa cum este acest Magic Retouch?? Produsul e de toată jena…prefer sa ma vopsesc o dată la 3 saptamani de cat sa mai folosesc spray.ul acela dubios care imi colora unghiile si mâinile la simpla atingere a părului. Total dezamăgitor!

    • Georgiana, mă bucur că ai intrat pe blog și te invit să citești și alte articole. Te-ai gândit vreodată că mie chiar îmi place Magic Retouch? Nu doar atât: l-am folosit și-l folosesc în continuare, sunt la al patrulea tub. Dacă ție nu-ți place sau nu-ți priește, asta e altă treabă. Suntem diferite toate, același lucru poate mie-mi face bine, iar ție deloc. Corect? Susțin tot ce am scris în articol. Au mai apărut pe piață și alte spray-uri de mascare a firelor albe ale altor brand-uri, dar eu rămân la L’Oreal-ul meu, care-mi place. E părerea mea, blogul meu, nu te-a forțat nimeni să intri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *