Bioderma Sensibio Gel Spumant

     În prezent folosesc două geluri de curățire a tenului, de care sunt foarte mulțumită. Despre unul dintre ele v-am povestit acum ceva timp și astăzi a venit rândul să vă spun despre celălalt. Este vorba despre Gelul spumant din gama Sensibio de la Bioderma. Mi l-am luat a doua zi după ce a apărut, aflasem de el de pe internet și mi l-am dorit instant. Și bine am făcut, nu m-a dezamăgit, ba chiar mi-a depășit așteptările.

     Este un cleanser solubil în apă (care se dizolvă în apă și se clătește de pe față) destinat tenurilor sensibile. Am observat, într-adevăr, că produsele din gama Sensibio au o formulare foarte bună. La fel și acest gel spumant care are o formulare impecabilă (niciun iritant, doar ingrediente benefice). Acest lucru m-a și determinat să-l cumpăr. L-am utilizat fără griji. El este și destinat calmării iritațiilor pielii, datorită complexului D.A.F. (formulă dermatologică avansată) care crește pragul de toleranță. Mi-ar fi plăcut să știu care dintre ingrediente sunt cele care alcătuiesc acest complex D.A.F. patentat de Bioderma, dar nu există detalii nicăieri. Oricum, dat fiind faptul că toate ingredientele sunt benefice, nici nu mai contează care dintre ele compun complexul.

     Gelul este într-adevăr un gel incolor, inodor (ceea ce este foarte bine, rezultă că nu are parfum = ingredient iritant), dar nu și insipid, vorba aceea… 🙂  Nu este atât de spumant pe cât ar trebui să fie, mai ales datorită numelui: gel spumant. Ceea ce pe mine nu mă deranjează absolut deloc, deoarece spuma pe care o face este de ajuns pentru curățarea pielii. Nu mi-a uscat tenul, după folosire mi-am simțit pielea fină, moale și confortabilă. Niciun disconfort. O cantitate mică de gel este de ajuns pentru toată fața, deci este și spornic. Îl folosesc de aproape 2 luni și am consumat doar jumătate, poate se vede în poze. 

     Pe etichetă scrie că poate fi folosit și ca demachiant. Nu am crezut, până într-o seară când am „descoperit” că rămăsesem fără demachiant. Și atunci l-am pus la treabă. Mi-am udat fața așa machiată cum era, am luat gel cam cât o migdală, am masat-o puțin între palme și apoi am început să-mi masez fața, încet și cu mișcări circulare. Am insistat un pic mai mult în zona ochilor, mi-am clătit fața și m-am uitat în oglindă să văd rezultatul. Eram demachiată complet. Nu mi-a venit să cred. Dar da, tocmai ce mă și demachiasem și îmi și curățasem fața, 2 în 1. Bun așa! Recunosc că nu aveam un machiaj complex și nici rezistent la apă, dar, eram machiată, iar un alt cleanser nu cred că ar fi făcut așa o treabă bună chiar și la demachiere. 

     Îmi place tare mult acest gel Bioderma, mi-a câștigat încrederea pas cu pas. Prima dată cu formularea bună și cu faptul că nu usucă pielea și îi menține nivelul de hidratare, apoi cu capacitatea de a demachia atât de bine și într-un final și cu faptul că mă va ține destul de mult, fiind de ajuns cantități mici de produs pentru a-și face treaba. Îl prefer, așadar, seara când simt că-mi curăță bine fața într-un mod blând, iar dimineața folosesc celălalt cleanser. Deși Gelul spumant Sensibio de la Bioderma poate fi folosit atât seara, cât și dimineața. 

Vouă cum vi se pare? L-ați folosit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *