Tendințele anului în materie de culori pentru păr

      Se poartă părul în culori pastelate. Alegerea nuanței potrivite de colorare a părului reprezintă, deseori, o decizie dificilă pentru cele mai multe dintre noi. Nuanțele pastelate revin în forță, anul acesta, și se adresează celor care doresc să-și exprime creativitatea și individualitatea într-un mod unic.

     Culorile pastelate revin în tendințele de colorare a părului, deoarece subliniază trăsăturile faciale, adaugă naturalețe și oferă strălucire tunsorii, fiind variante optime atât pentru părul drept, cât și pentru părul ondulat sau foarte buclat. Dincolo de aceste aspecte, culorile pastelate au un avantaj suplimentar, acela că rămân atractive pe o perioadă mai lungă de timp.

    Când ne raportăm la culori pastelate, vorbim despre roz, violet, piersic, galben deschis, gri, verde, bleu, caramel sau auriu, acestea fiind unele dintre nuanțele cele mai folosite de stiliști. Ele oferă senzația de unicitate, îndepărtându-se de clasicele culori familiare (negru, castaniu, roșcat, blond). Nuanțele pastelate sunt, însă, recomandate persoanelor cu păr blond deschis sau alb.

Culorile pastelate, în tendințele anului 2020

       Noile culori Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels sunt perfecte pentru momentele când simți nevoia unei schimbări, dar nu cauți neapărat o culoare foarte intensă. Inspirate din dorințele și nevoile consumatoarelor, noile produse de la Schwarzkopf LIVE oferă părului o atingere pastelată.

    Noii coloranți semi-permanenți conțin o formulă Ultra Brights amestecată cu un pigment special pentru obținerea unei atingeri pastelate. Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels se găsește în 3 nuanțe, dintre cele mai în tendințe, în 2020, în materie de colorare a părului: Denim Steel, Lilac Crush și Rose Gold.

     Albastru (alături de nuanțele care derivă din această culoare – aquamarin, bleu, albastru închis), de exemplu, este considerată principala culoare a acestui an, favorita coloriștilor cu experiență, fiind potrivită pentru cele aflate în căutarea unicității.

    Vopseaua semi-permanentă de la Schwarzkopf LIVE oferă o colorare pastel la modă, un păr sănătos cu aspect moale și rezistă până la 8 spălări. Pentru a obține un rezultat ideal, este recomandat să ai ca bază o culoare deschisă. Pentru colorare, poți folosi ghidul imprimat pe ambalaj.

___________________________________________________________________________

Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels Denim Steel – Preț recomandat 23,26 lei

Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels Lilac Crush – Preț recomandat 23,26 lei

2

Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Pretty Pastels Rose Gold – Preț recomandat 23,26 lei

Care vă place? Ce pastel vreți să vă vopsiți? 

Eu tot roz.

.

🎀

.

.

4 comentarii la „Tendințele anului în materie de culori pentru păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *