Noile ambalaje Eau Thermale Jonzac

Atributele de brand Eau Thermale Jonzac: bio și dermatocosmetic

       Marca Eau Thermale Jonzac s-a lansat cu misiunea de a aduce consumatorilor dermatocosmetice ce îi ofera pielii formule biomimetice ce au la bază o apă termală izotonică de excepție și ingrediente vegetale certificate bio.

     Pentru ca atributele de brand să fie cât mai ușor comunicate consumatorului, brandul a adaptat ambalajele adăugând însemne noi sau adaptând însemnele deja existente.

Unicitatea pe piață a produselor Eau Thermale Jonzac constă în câteva aspecte, care, spun ei, nu se mai găsesc, toate la un loc, la nicio altă marcă de pe piață, la ora actuală:

      – o apă termală izotonică,

      – o expertiză dermatocosmetică probată de testele de eficacitate,

      – produse curate, fără ingrediente nocive, certificate bio.  

Pe parcursul acestui an, ambalajele produselor Eau Thermale Jonzac se vor schimba având în vedere câteva elemente cheie:

– pe fiecare produs va exista un bloc vizual care va prezenta garanția organică după unul din modelele de mai jos:

                             

Până în prezent, era comunicat și pe ambalaje bioafinitatea produselor Jonzac, însă acum acest lucru este marcat astfel:

        Elementul de noutate: apare culoarea verde care este specifică produselor BIO și în plus sunt evidențiate clar angajamentele brandului: zero parabeni, zero silicon, zero fenoxietanol, precum și originea naturală a produselorDeja multe dintre produsele Eau Thermale Jonzac au acest ambalaj nou. Crema colorată anti-roșeață din gama Anti-rougeurs o găsiți AICI , iar apa micelară hidratantă din gama Rehydrate este AICI.

♥ Crema hidratantă pentru mâini se găsește AICI.

        Mă bucur de fiecare dată când văd din partea brandurilor inovație, evoluție, interes către noile cercetări științifice și mai ales grija către clienți, consumatori. Dar sfatul meu este, indiferent ce scrie pe un produs pe care îl aplicați pe piele și de la care așteptați rezultatele promise pe etichetă, să verificați lista de ingrediente INCI și să decideți dacă îl veți folosi, informați din toate punctele de vedere.

Ați văzut produse Jonzac cu ambalaje noi?

.

.

.

6 comentarii la „Noile ambalaje Eau Thermale Jonzac

  1. Asa imi place sa citesc tot de pe ambalajele cosmeticelor!Ma bucur mult cand gasesc produse fara chimicale si incerc cat pot sa folosesc aceste produse!Nu am stiut ca si.au schimbat si modificat etichetele!

  2. Este foarte bine dacă citești ambalajele produselor și mai ales să fii atentă la lista de ingrediente! Să știi că nu toate chimicalele (ingredientele chimice) sunt dăunătoare. Unele sunt gândite atât de bine, încât sunt la fel de bune și chiar mai bune decât unele ingrediente naturale. Unele.
    Mersi de comentariu, Loredana! 😘
    Mereu mă bucur când vă răpiți din timpul vostru, să-mi lăsați comentarii la articole.
    😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *