2 noutăți Jonzac în gama REHYDRATE

       Gama Rehydrate se află printre preferatele mele de la JONZAC, alături de gamele Rehydrate+ și REactivedeci sunt cu ochii pe acest brand pentru noutăți. De foarte scurt timp, două produse noi din gama Rehydrate sunt disponibile și pentru consumatorii din România: Crema de mâini intens hidratantă și Crema de corp intens hidratantă.

      Gama REHYDRATE înseamnă hidratare de înaltă performanță. Produsele Rehydrate aduc hidratare organică tuturor tipurilor de piele, chiar și celei sensibile.

    Eficacitatea produselor Rehydrate este imediată. Straturile superioare ale pielii sunt impregnate cu apă termală Jonzac, care este în mod natural calmantă și regenerantă. Glicerina vegetală are capacitatea de a încetini evaporarea apei. Apa termală Jonzac ajută la întărirea barierei epidermice. Esterii din acizi grași asigură confort și suplețe de durată.

     Gama Rehydrate se adresează întregii familii.

      Rehydrate Crema de mâini intens hidratantă formează un scut protector datorită concentrației mari de glicerină. Formulată cu: apă termală Jonzac (15%), glicerină naturală (20%) recunoscută pentru calitățile hidratante și unt de shea: recunoscut pentru calitățile sale hrănitoare și protectoare. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 22% din totalul ingredientelor sunt provenite din Agricultura Ecologică, iar ambalajul este vegetal din trestie de zahăr. Preț 50 ml – 34,8 lei. Găsiți crema de mâini – AICI

     Rehydrate Crema de corp intens hidratantă are un puternic efect de hidratare până la 24 de ore. Este Îmbogățită cu unt de shea și contine 15% apă termală Jonzac. Este non comedogenică și testată sub control dermatologic. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 22% din totalul ingredientelor sunt provenite din Agricultura Ecologică, iar ambalajul este un tub vegetal. Preț pentru 200 ml – 64,5 lei. Găsiți crema de corp – AICI.

      Despre Eau Thermale Jonzac

Eau Thermale Jonzac este un brand de cosmetice bio și face parte din grupul Léa Nature. Ca toate brandurile Groupului Léa Nature, Eau Thermal Jonzac este angajată în lupta împotriva cruzimii față de animale. Produsele sale nu sunt testate pe animale. Eau Thermale Jonzac este implicată în proiectarea ecologică a ambalajelor sale pentru a limita impactul asupra mediului. Marca utilizează materiale plastice reciclate și PE vegetal din trestie de zahăr. Toate produsele de îngrijire a pielii Jonzac au la baza apa termala Jonzac si sunt certificate bio. In producerea lor se exclud substanțe sintetice cum ar fi polietilenglicoli sau alte substanțe iritante care pot, într-adevăr, să deranjeze echilibrul natural al celulelor. Jonzac propune o gamă cu 100% produse cosmetice hipoalergenice, astfel încât pe lângă faptul ca sunt sigure (prin certificarea bio), produsele Jonzac sunt gândite pentru a minimiza riscul de reacții alergice și pot astfel să susțină o toleranță ridicată.

Apa termală Jonzac este extrasă direct din mediul său original de la o adâncime mai mare de 1850 m. Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale, fiind acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru eficacitatea sa. Fiind o sursă impresionantă a 11 minerale benefice, apa termală Jonzac are multiple virtuți astfel încât multiplele studii efectuate au confirmat acțiunea sa benefică la nivel cutanat.

    Caracteristici de excepție ale apei termale Jonzac:

  • HIPERTERMALĂ 62°C
  • BACTERIOLOGIC PURĂ: extrasă de la o adâncime de 1850 m
  • HIPERMINERALIZATĂ ȘI IZOTONICĂ: acționează în osmoză perfectă cu celulele pielii, respectând integritatea lor

Magazinele online în care se găsesc dermatocosmeticele Jonzac: Organik/Prova, Rangali, ViaNaturalia, Republica Bio, eMag, EuBio, Vichifarm, Prodieta, Kendra online/ BB Shop, Biosimterra, Dermastore, Viata verde viu. De asemenea, produsele Jonzac se pot cumpăra din farmaciile Alphega din orasul tau.

Nu uitați să verificați compoziția fiecărui produs înainte de achiziționare. De-abia aștept să le încerc și eu. 

Ce produse JONZAC aveți voi?

V-ar plăcea să încercați cele două noi produse?

.

.

.

.

2 comentarii la „2 noutăți Jonzac în gama REHYDRATE

  1. Am auzit doar lucruri bune de aceste produse!Eu inca din pacate nu am ajuns sa le folosesc,dar sper ca pe viitor sa am ocazia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *