2 produse Bottega Verde cu unt de cacao și miere – Cioccolato

      Se spune că fiecare aromă a produselor Bottega Verde spune o poveste. Eu am avut șansa să testez aroma ciocolatei dată de untul de cacao și mierea din compoziția cremei de mâini și a gelului de duș. Și ce mai poveste aromată, gurmandă și delicioasă mi-au spus! Am primit produsele exact înainte de sărbătorile de iarnă, la mare fix cu perioada ce de-abia începea. Gama Cioccolato mai conține și un lapte de corp parfumat, chiar și o apă de toaletă cu aromă de ciocolată. Pe acestea nu le-am încercat, dar apa aia de toaletă tare aș vrea să o miros, cred că e un deliciu. 

       Crema mani con burro di Cacao e Miele (Crema de mâini cu unt de cacao și miere) – 75 ml – este un deliciu, atât prin aromă, cât și prin hidratare. Conține o mulțime de ingrediente hidratante (unt de shea, ulei de cocos, vitamina E, unt de cacao, miere, etc.) care acționează imediat asupra pielii hrănind-o și protejând-o. Aroma e minunată, vă dați seama! Doar că aveți grijă să vă aplicați crema doar pe mâinile curate, altfel aroma de ciocolată combinată cu mirosul mâinilor nu curate, e foarte ciudată și deloc plăcută.

      Bagnodoccia con estratto di Cacao (Gel de duș cu extract de cacao) – 250 ml – este gelul de duș pe care vrei să-l mănânci, nu să-l folosești la duș. Așadar, este un răsfăț când îl folosești la baie. Are o culoare ciocolatie, face spumă multă și curăță bine pielea, lăsând-o fină și aromată. 

       Îmi plac ambele produse testate, aroma lor spun o poveste dulce, îmbietoare, gurmandă, delicioasă. Sunt un adevărat răsfăț pentru corp și piele. Mi-ar mai plăcea să încerc și produse cu aromă de piper roz, de mure sălbatice, de nectarine, cu extract de struguri roșii, dar și muuuulte produse de make-up. 🙂

       Știu că sunt renumite produsele Bottega Verde, așadar, vă invit să-mi spuneți ce produse ați încercat voi și care e experiența voastră cu ele. Dacă încă nu ați încercat vreun produs de-al lor și sunteți curioase, să știți că pe site-ul lor găsiți multe cu reduceri semnificative, chiar și acestea două din gama Cioccolato au preț redus. De asemenea, tot la ei pe site, găsiți o mulțime de seturi cadou, în multe combinații, dacă trebuie să faceți un cadou. Puteți arunca un ochi AICI

🍫

🍩

.

4 comentarii la „2 produse Bottega Verde cu unt de cacao și miere – Cioccolato

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *