ALINAN, concentrare și poftă de mâncare pentru copii

        În zilele noastre se întâmplă din ce în ce mai des, ca în rândul copiilor, să se instaleze lipsa concentrării, a apetitului și uneori chiar și a energiei. Tendința ultimilor ani arată că cel mai mare pericol la care sunt supuși copiii este reprezentat de stres, totul pe fondul cerințelor mari de la școală sau pe presiunea resimțită la nivel psihologic. Pentru a face față acestor provocări, alimentația corespunzătoare, odihna și liniștea sunt esențiale. În plus, Fiterman Pharma vine în ajutorul părinților și a creat două siropuri speciale cu eficacitate terapeutică dovedită clinic, care să-i ajute pe cei mici în depășirea perioadelor dificile.

    Alinan – Atenție și concentrare este singurul magneziu și B-Complex sub formă de sirop dedicat copiilor isteți. Școala solicită permanent atenția copiilor, însă o cantitate mare de informații și o stimulare intensă poate duce rapid la instalarea oboselii. Siropul poate fi un ajutor de nădejde, mai ales că are un gust plăcut de căpșuni și este foarte repede tolerat de copii.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:

  • Pentru creșterea capacității de atenție și concentrare
  • Pentru reducerea agitației, emotivității, hiperactivității
  • Pentru reducerea oboselii și extenuării
  • În crizele de spasmofilie

     Alinan – Energie și poftă de mâncare este un sirop care îi poate reda copilului zâmbetul pe buze, dat fiind gustul dulce de caise pe care îl are. Conține top 10 vitamine esențiale și stimulează creșterea armonioasă a piticului, putând fi administrat ușor, introdus în ceaiuri, sucuri sau piure de fructe.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:

  • Lipsa poftei de mâncare și scădere în greutate
  • Oboseală excesivă, efort fizic sau intelectual
  • Refacerea organismului în convalescență

       Toate împreună trebuie presărate cu dragoste și iubire din partea părinţilor, pentru ca cei mici să aibă confortul fizic şi emoţional necesar pentru a se concentra și trece cu bine peste dificultăți. Mai multe informații despre aceste produse marca Fiterman Pharma găsiți pe site-urile fitermanpharma.ro și alinan.ro și pe pagina de Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

🍥

Ați folosit vreunul dintre aceste siropuri?

.

..

4 comentarii la „ALINAN, concentrare și poftă de mâncare pentru copii

  1. Nu,nu am folosit aceste siropuri ,dar după cum le-ai prezentat sunt destul de bune pentru copii .Îți mulțumim ptr.informații !😍🤗💖

  2. alinan e o firma buna, am folosit si eucand ere fata micuta calciu dela acest brand, dar acum uneori ii mai dau vit c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *