Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos, beauty news

     Vreți să vă bucurați de fiecare clipă, să radiați alături de un păr sănătos, mângâiat de arome exotice de cocos? Noile produse Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos sunt ingredientele perfecte ale unui păr cu efect WOW. Părul ne definește personalitatea, de aceea Wash&Go Hydra Pure este un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24.

       În ultimii ani, nuca de cocos a fost din ce în ce mai apreciată pentru multiplele sale beneficii. Datorită unui conținut ridicat de potasiu, vitamina C, B, calciu, magneziu și antioxidanți, aceasta oferă vitalitate, aspect strălucitor și sănătos. Oameni de știință și specialiști în frumusețe din întreaga lume susțin efectele remarcabile ale acesteia asupra sănătății părului. 

      Această esență minune aflată în noile produse Wash & Go îți va revitaliza părul și starea de spirit. Părul tău se va simți răsfățat cu șampoanele Hydra Pure care au efect hidratant, purifiant, lăsându-l moale, neted și strălucitor. Poți opta pentru variante de 200, 400, chiar și 750 ml. Însă asta nu e tot, adaugă un plus de îngrijire cu balsamul instant Hydra Pure Coconut Water. Părul se va lăsa ușor pieptănat și îmbrățișat de un miros care te va plimba pe culmile exoticului.

     Iar noua gamă nu vine doar cu o poveste exotică proprie, ci te lasă și pe tine să-ți creezi propria poveste “WOW! At first sight!”, pentru că odată cu lansarea noului Wash & Go Hydra Pure ai șansa de a câștiga o SUPER EXCURSIE exotică sau multe alte premii Wash & Go!

      Pentru asta nu trebuie decât să achiziționezi oricare două produse din noua gama Wash & Go în perioada 1.07 – 31.08.2019 și să înscrii bonul fiscal prin SMS la 1846 cu textul VACANTA urmat de numărul bonului fiscal sau online pe WashandWow.ro. Poți trimite și o poză cu bonul fiscal pe WhatsApp la 0728349882 sau pe pagina de Facebook Wash & Go România. Lasă-ți părul să vibreze, să radieze și să inspire! Cu Wash&Go Hydra Pure cu Apă de Cocos vei auzi tot mai des ”WOW”!

Sunt curioasă cum sunt aceste noi produse. Cred că miros super!

Voi vi le-ați luat?

🦄

.

3 comentarii la „Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos, beauty news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *