REGEN-SIL de la Fiterman Pharma pentru o piele fără vergeturi sau cicatrici

      Simplul gând de a rămâne cu o cicatrice după o intervenție chirurgicală, în urma unei tăieturi sau a unei răni îngrozește pe oricine. Ne și gândim… “un semn pe viață?” Nimeni nu-și dorește așa ceva, dar cumva acestea sunt inevitabile pentru cei mai mulți dintre noi. În plus, la capitolul urme pe care nu ni le dorim pe piele intră și inesteticele vergeturi, ce ajung să ne brăzdeze pielea după o sarcină, în cazul modificărilor bruște de greutate sau înălțime.

     O soluție eficientă? Fiterman Pharma a conceput un gel pe bază de silicon, ideal pentru tratamentul vergeturilor și cicatricilor noi și vechi, de orice mărime și de pe orice zonă a corpului, inclusiv față. Este vorba de REGEN-SIL, un produs cu 3 tipuri de silicon (polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicate), ce are acțiune intensă. Este incolor și nici nu are vreun miros. 

        Avantajele unui produs pe bază de silicon: Poate fi administrat, în condiții de siguranță, la nou-născuți, copii, persoane cu pielea sensibilă, femei gravide și în timpul alăptării. Nu conține excipienți, parfum, conservanți și alergeni, iar după aplicare pot fi folosite și alte produse cosmetice, farmaceutice sau, de ce nu, un machiaj corector.

       Cum acționează REGEN-SIL?

  • previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatricial (eficacitate pe cicatrici noi și vergeturi)
  • atenuează și aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi)
  • estompează culoarea cicatricilor înroșite sau închise la culoare
  • calmează mâncărimile și orice alt disconfortul asociat cicatricilor
  • împiedică deshidratarea pielii, o lasă să respire și îi crește elasticitatea
  • formează un film protector, invizibil, discret, care nu pătează hainele

       Regen-sil este un dispozitiv medical ce se eliberează fără prescripție medicală. Mai multe informații despre acest produs găsiți pe site-ul fitermanpharma.ro.

Aveți nevoie de un așa gel? 

🖐

.

5 comentarii la „REGEN-SIL de la Fiterman Pharma pentru o piele fără vergeturi sau cicatrici

  1. Am vreo trei vergeturi la spate, din adolescență, din timpul sarcinii nu am rămas cu semne.Deci mi-ar fi de folos și mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *