Institut Esthederm, gama Excellage pentru rejuvenare

       Pentru că, în curând, vom simți nevoia să folosim produse mai hidratante, mai consistente, m-am gândit să vă aduc aminte de produsele din gama Excellage de la Institut Esthederm Paris, gamă lansată anul acesta, în aprilie și să vă spun și despre experiența mea cu ele. Gama Excellage este rezultatul cercetărilor începute de către fondatorul Jean-Noel Thorel și continuate de cercetătorul franco-croat Miroslav Radman, colaborare notabilă pentru direcția acesteia: ecobiologia – pielea ca un eco-sistem care interacționează constant cu mediul înconjurător. Comunicarea între celule este fundamentul gamei Excellage, iar obiectivele ei sunt: redensifierea pielii pe termen lung, nutriție intensă, redobândirea luminozității și vitalității, luminozitatea zonei perioculare.

       Cele trei produse ale gamei, ser, cremă și contur de ochi reprezintă un ritual de îngrijire și rejuvenare ideal pentru pielea ternă, subțire, lipsită de luminozitate sau confort. Rezultatele sunt vizibile de la primele aplicări: pielea se simte mai bine, mai hidratată, mai fermă, iar ridurile și liniile fine sunt netezite.

       Din gamă, eu am testat doar crema și serul Excellage și pot spune că sunt produse premium. Nu doar ambalajele produselor sunt luxury, ci și conținutul, parfumul, texturile, rezultatele. Crema pentru rejuvenare are un conținut ridicat nutritiv, perfect pentru pielea uscată și ternă, senzația de confort și hidratare apare imediat după aplicarea ei. Textura este foarte plăcută și permite absorbția rapidă a acesteia în piele. Parfumul cremei este unul floral-vanilat, foarte plăcut, stylish. Crema are un aplicator din plastic, degetele noastre nu ajung în cremă, deci mult mai igienic. Serul are o textură mult mai ușoară, aerisită, intră rapid în piele. În rutina de skincare, eu aplic serul și crema ca ultimi pași, mai înainte serul, iar apoi crema. Fiecare produs din gamă are o anumită tehnică de aplicare și anumite mișcări/gesturi pe care le găsiți atât pe site, cât și pe cărticica cu care vin produsele. Ambele produse au un conținut mare de niacinamide, cunoscute pentru capacitatea de restaurare a pielii, micșorare a porilor, netezirea liniilor fine, îmbunătățirea pielii subțiri, dar conțin și parfum și alcohol denat.

 

      Așadar, dacă vreți să fiți pregătite pentru perioada următoare, în care pielea necesită o mai mare atenție asupra hidratării, puteți încerca produsele din gama Excellage, pe care le găsiți în farmaciile și saloanele de înfrumusețare premium partenere.

Ce produse Institut Esthederm ați încercat voi? Cum vi s-au părut?

.

4 comentarii la „Institut Esthederm, gama Excellage pentru rejuvenare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *