Gama Yves Rocher SOLAIRE PEAU PARFAITE de protecție solară

      Pentru vara 2019, Yves Rocher ne propune o gamă interesantă și destul de diversă pentru a ne proteja de soarele puternic, SOLAIRE PEAU PARFAITE. Pentru formularea acestei game, cercetătorii Yves Rocher au avut în vedere 3 obiective:

 • Să corespundă în totalitate cu principiile naturale ale conceptului Cosmétique Végétale®
 • Să răspundă așteptărilor majore ale femeilor care, chiar dacă sunt conștiente de efectele nocive ale expunerii la soare, nu doresc să se lipsească de beneficiile sale
 • Să se exprime prin texturi moderne, ce pun accentul pe plăcerea utilizării lor și însoțesc femeile înainte, în timpul și după expunerea la soare.

     Soarele, după cum bine știm, joacă pe rând atât rolul de prieten al pielii tale, cât și cel de dușman. Pe de o parte favorizează producerea vitaminei D, esențială pentru consolidarea barierei cutanate, îmbunătățește sinteza endorfinelor, numite «molecule de fericire», făcând expunerea la soare sinonimă cu bunăstarea și relaxarea, dar este, de asemenea, cunoscut pentru efectele sale negative: arsurile solare și îmbătrânirea pielii.

    Expertiza cercetătorilor Yves Rocher în universul vegetal a permis identificarea și evidențierea unei plante ce crește la malul mării: Steaua Dunelor pentru puterea acesteia de adaptare. Având în vedere mediul în care crește, această plantă a dezvoltat multiple straturi de protecție, inclusiv rezistența extremă la razele solare și o capacitate excepțională de a-și menține rezervele de apă. Astfel, extractul poliactiv din planta Steaua Dunelor are cinci acțiuni dedicate îngrijirii și protecției pielii:

 • amplifică sinteza melaninei
 • stimulează capacitatea pielii de a se apăra de efectele dăunătoare ale razelor solare
 • protejează împotriva foto-îmbătrânirii
 • protejează structura pielii
 • stimulează regenerarea celulară

     Pentru a evita încărcarea inutilă a pielii cu filtre de protecție, experții Yves Rocher au creat sinergii active ce permit încorporarea unei concentrații mai mici de filtre pentru indici de protecție mai mari. Echilibrul perfect dintre protecție și bronz, pentru ca expunerea la soare să rămână o plăcere. 

     Pentru corp avem Laptele spray pentru corp SPF 50 cu o textură ușoară și nelipicioasă, albă și plăcut parfumată. Intră rapid în piele și e ușor de folosit. Următorul este tot un spray, ceea ce mă bucură mult, am folosit mult în concediul de la mare aceste produse-spray, datorită faptului că sunt ușor de folosit. De multe ori preferam doar să pufăi spray-ul pe corp fără să mai întind produsul apoi cu mâna și a fost absolut ok. Este vorba despre Spray-ul cu protecție invizibilă SPF 30 cu o formulă transparentă și lejeră care permite o aplicare fără urme în doar câteva secunde. Avem și un produs care poate fi folosit atât pe corp, cât și pe față – Laptele hidratant 3 în 1 după plajă, cu textură fondantă, ce calmează și hidratează intens pielea, iar bronzul este protejat. Aroma exotică de Monoi conferă pielii un parfum seducător. 

   Pentru față avem Crema antirid pentru protecție solară cu FPS 50 – loțiune cu o textură fluidă, lejeră care este ușor asimilată în piele, aceasta fiind protejată de factorul mare – 50 – de protecție solară. Îmi place sistemul tubului cu pompiță pe care apeși, facilitează dozarea produsului și, totodată, sunt protejate, în interior, conținutul și ingredientele cremei. Pentru după plajă este recomandată Crema antirid după plajă pentru ten sublim, care calmează instantaneu tenul, netezește ridurile și îl uniformizează, datorită complexului vegetal anti-pete pigmentare cu care este îmbogățită. Formula sa anti-îmbătrânire este fluidă și revigorantă. Produsele conțin alcool și parfum, aviz pentru cei sensibili.

Ce produs din gama Solaire Peau Parfaite aveți voi? 

☀️

.

7 comentarii la „Gama Yves Rocher SOLAIRE PEAU PARFAITE de protecție solară

 1. cee frumooos le. ai prezentat 💕 si pozele super exotice, tresa recunosc, ca educatia privind protectia solara mi. a lipsit cu desăvârșire aratia ani, incat se lipeste destul de greu de mine aceasta rutina😢, dar ma străduiesc

  • Incet, incet si cu crema cu SPF in fiecare zi, iti vei forma tu o rutina. Pentru tine o faci, nu pentru altcineva. Te pup!

 2. Nu le-am încercat pana acum, dar folosind câteva produse de la ei de care am fost tare mulțumită, sunt sigura ca și acestea sunt la fel de bune.

 3. Buna Andreea. Inca nu am folosit nimic din gama YR protectie solara, dar tare ma intereseaza crema de fata cu spf 50+ anti age. Sper sa mi se potriveasca, am vazut ca au reduceri pe site pt cei inscrisi in clubul Yves Rocher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *