Fresh Summer cu produse Institut Esthederm Paris

       M-am împrietenit cu produsele INSTITUT ESTHEDERM Paris încă de când am făcut cunoștință cu ele și încerc să folosesc cât mai multe. Vara aceasta, de exemplu, am folosit produse din gama lor de protecție solară SUNCARE, despre care vreau să vă povestesc în acest articol. Brandul ne-a propus o vară proaspătă – Fresh Summer – cu ajutorul produselor atent formulate, pentru a ne bucura de un bronz sănătos. „Cu soarele, nu împotriva lui” este una dintre convingerile creatorului brandului. Ne putem astfel, bucura de frumusețea oferită de soare, păstrând, în același timp și calitatea pielii.

     Pentru ten, avem două produse: SUN BRONZ REPAIR CREMĂ ☀️☀️☀️ – cu fotoprotecție înaltă – 96% UVB. Crema protejează, păstrează calitatea și tinerețea pielii expuse la soare în timp ce corectează ridurile. Pielea rămâne hidratată optim, frumoasă și fermă. Bronzul este luminos, rapid și de durată. Se aplică zilnic cu generozitate pe față, gât și decolteu cu 20 minute înainte de expunerea la soare și se reaplică la fiecare 2 ore și după înot. Are o culoare albă, textură plăcută, care permite absorbția rapidă în piele, nefiind lipicioasă și un parfum specific produselor brandului Institut Esthederm, cald, dulce, floral, oriental. Și SUN BRONZ REPAIR SUNKISSED CREMĂ ☀️☀️☀️ – este varianta colorată a cremei de mai sus, ce uniformizează nuanța tenului bronzat, cu fotoprotecție înaltă UVA și UVB. 

     Pentru corp avem tot două produse, unul pentru protecție solară și unul pentru după plajă, pentru menținerea și prelungirea bronzului. SUN ADAPTASUN LAPTE ☀️☀️ – este o loțiune pentru corp cu fotoprotecție moderată de 93% UVB. Emulsia protejează pielea pe parcursul expunerii la soare, pentru un bronz rapid și luminos pe termen lung. Pentru după plajă – SUN LAPTE PENTRU MENȚINEREA BRONZULUI este o loțiune calmantă și hidratantă după expunerea la soare, care prelungește bronzul și calmează senzația de căldură. Pielea se simte confortabil și este rehidratată, iar bronzul se menține pe termen lung.

      Ce mi-a plăcut cel mai mult este ultima lansare a brandului, GELUL DE DUȘ MICELAR SUNCARE – pentru față și corp. Gelul este plin de particule aurii, din care o parte rămân pe piele, bronzul căpătând astfel o strălucire aparte, dar discretă. Curăță blând, pielea se simte bine, hidratată, bronzul este protejat și chiar accentuat datorită particulelor aurii. Parfumul gelului este cel specific tuturor produselor Esthederm Sun Care. 

     Ca bonus, am avut șansa să testez apa de parfum „Un Soir En Été” („O seară de vară”) care este intensă, puternică, dulce, floral-orientală. Ca o seară de vară. 🙂 Nu este chiar pe gustul meu, eu fiind fan al aromelor proaspete, dar trezește în mine așa amintiri plăcute, aventuri din timpul verilor trecute, încât o port cu mare plăcere. 

     Mi-au plăcut toate produsele de vară Institut Esthederm folosite, sunt produse profesionale bine gândite, pentru a proteja pielea, dar a te și bucura de vară în același timp. Se găsesc online pe notino.ro, dar și în farmaciile Bebe Tei sau unele saloane de înfrumusețare profesionale (ex. Authentiq Institut de Beaute). Urmează curând un nou articol cu produse dintr-o altă gamă Institut Esthederm, pentru redensifierea pielii pe termen lung.

.

Ce produse INSTITUT ESTHEDERM Paris ați folosit voi?

☀️

.

3 comentarii la „Fresh Summer cu produse Institut Esthederm Paris

  1. hmm, suna tare bune, eu pana acu 2saptamani nu auzisem nimic de acest brand😅🤔 dar la ce proprietati bune zic ca au, am sa iau in considerare pe viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *