elmiplant SUN, protecție solară eficientă

       Am auzit de multe ori de efectele negative ale expunerii la soare, însă crema sau loțiunea cu protecție solară este un produs de care ne aducem aminte mai mult vara. Dacă și tu te numeri printre “vinovate”, îți reamintim că trebuie folosită pe tot parcursul anului. Pentru ca protecția solară să fie cu adevărat eficientă și pielea să rămână frumoasă și sănătoasă, elmiplant te sfătuiește să:

1. Folosește cantitatea potrivită de protecție solară. Puțină loțiune întinsă rapid pe umeri și decolteu nu o să te protejeze de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete. Radiațiile solare sunt responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii, apariția petelor pigmentare și a ridurilor, dar și de arsurile de la nivelul epidermei şi apariția cancerului de piele. Expusă frecvent la soare, pielea își pierde mult mai repede elasticitatea și fermitatea. Aplică loțiunea în cantitate suficientă, astfel încât să acopere perfect toată porțiunea de piele expusă și întinde-o ușor, până se absoarbe complet.
        Ne vine în ajutor elmiplant cu gama SUN, îmbogățită cu acid hialuronic și unt de shea, care hidratează, catifelează și protejează pielea de razele nocive ale soarelui. Loțiunile elmiplant SUN se absorb rapid în piele, asigurându-ți un scut protector eficient.

 2. Aplică loțiunea înainte de a ajunge la plajă. În vacanță, avem tendința de multe ori de a aplica loțiunea cu protecție solară când ajungem la plajă. Pentru ca aceasta sa fie eficientă, folosește-o cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși afară, pentru a-i da timp să intre în piele. Reaplică crema din două în două ore și chiar mai des dacă intri în apă, pentru a fi sigură ca pielea ta este protejată așa cum trebuie.
       Loțiunile cu protecție solară din gama elmiplant SUN sunt rezistente la apă și îți oferă un spectru larg de protecție, atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB, pentru a ne putea bucura de soare și de o piele sănătoasă. Sunt disponibile în variante cu valori de protecție diferite, în funcție de nevoile tale și de cât de mult timp petreci la soare.

Crema de față elmiplant SUN are factor de protecție solară 50, menține elasticitatea pielii, o hidratează și previne apariția petelor pigmentare. Poate fi folosită și ca bază de machiaj, fără să încarce tenul sau să lase o peliculă grasă. În plus, este perfectă și pentru tenul uscat, datorită conținutului de acid hialuronic și unt de shea, care hidratează în profunzime.

Loțiunile după plajă din gama elmiplant SUN conțin aloe vera și pantenol, care stimulează regenerarea celulară, calmează, hidratează și oferă pielii îngrijirea necesară după expunerea la soare. Se absorb rapid în piele și asigură un bronz de lungă durată.

3. Protecție solară chiar și când afară e înnorat. Razele ultraviolete acționează chiar și atunci când afară este înnorat, prin urmare acestea îți pot afecta pielea. Prin urmare, ai grijă să folosești protecție solară ÎN FIECARE ZI, chiar de-i cu nori, ploi sau soare.


    Gama elmiplant SUN Sensitive este special creată pentru pielea sensibilă, fiind îmbogățită cu tehnologia Aqua Adapt, care imită mecanismele naturale ale pielii și ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare, în timp ce alantoina, pantenolul și bisabololul din compoziția sa, ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor anti-iritante, minimizează efectele expunerii la soare. În același timp, sistemul de protecție fotostabilă cu spectru larg și factor de protecție 50 asigură o protecție eficientă împotriva radiațiilor și a efectelor nocive ale soarelui, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.

     Gama Sensitive este cea mai curat formulată, fără alcool, fără parfum, fără alți iritanți. Celelalte conțin parfum și vreo doi iritanți, deși în cantități foarte mici, aflându-se spre sfârșitul listei de ingrediente. În schimb conțin multe alte ingrediente reparatoare, hidratante și anti-iritante. Toate produsele elmiplant SUN se absorb rapid în piele și nu lasă pielea lipicioasă. Sunt foarte plăcut de purtat. Așadar, țineți cont cum, cât și când vă aplicați protecția solară, pentru a vă menține pielea sănătoasă. Pe scurt, purtați protecție solară zilnic, în cantitate generoasă și dinainte de a ieși din casă.

Ne-am înțeles, da?

🙂

.

4 comentarii la „elmiplant SUN, protecție solară eficientă

  1. inca nu am un obicei sanatos bine stabikit cu spful😅 dar lucres la asta, promit🤗💕mulțumim de recomandare

  2. Foarte faine produsele lor si imi pare tare rau ca am fost la mare, dar nu am apucat sa ajung la Elmiplant Sun Corner, in Mamaia, langa hotelul Flora. Pur si simplu nu am avut timp sa trecem pe acolo, dar cred ca ar fi fost foarte dragut, ca am inteles ca au concursuri pentru copii si produse la oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *