Noul gel de duș micelar elmiplant DETOX

     Sunt absolut încântată de noul gel de duș micelar de la elmiplant, mi se pare perfect pentru vară, este o explozie de prospețime. Special creat pentru City Girls, noul gel de duș micelar elmiplant DETOX șterge urmele orașului de pe pielea ta, pentru ca tu să rămâi doar cu amintirile frumoase. Acum poți să te bucuri zilnic de un ritual de detox la duș, care îți revitalizează pielea și îi oferă o strălucire naturală.

       Îmbogățit cu castravete și ceai verde matcha, noul gel de duș micelar elmiplant DETOX curăță pielea delicat, o revigorează, având un efect calmant, care se simte minunat chiar și pe pielea sensibilă. Aroma lui este minunată, proaspătă, mă revitalizează și îmi redă starea de bine. Castravetele este bogat în minerale și vitamine, care calmează iritațiile, hidratează pielea și creează o barieră protectoare pentru ca aceasta să păstreze umiditatea și să se mențină moale și catifelată. Proprietățile sale antiinflamatoare și astringente îmbunătățesc aspectul pielii și îi redau fermitatea. Ceaiul verde matcha are efect antioxidant și redă luminozitatea și frumusețea pielii. Refresh instant și o piele frumoasă și sănătoasă.

     Gelul de duș micelar elmiplant DETOX combină unele dintre cele mai bune ingrediente pentru detoxifierea pielii, castravetele și ceaiul verde matcha, într-o infuzie cu apă micelară, care curăța pielea delicat, o detoxifiază și îi echilibrează pH-ul natural. Noua formulă cu apă micelară înlătură blând impuritățile, fără să usuce și să irite pielea, oferindu-ți o experiență reconfortantă de revigorare și reîmprospătare! Conține și unt de shea 100% organic, care hidratează pielea și îi lasă o atingere mătăsoasă. Pielea își recapătă strălucirea cu atingerea naturii din noul gel de duș micelar, care șterge urmele nocive ale orașului într-un ritual plăcut și relaxant. Mai multe detalii, găsiți pe elmiplant.comFacebook elmiplant și Instagram.

     Gelul este incolor, doar sticla este verde. 🙂 Face multă spumă și curăță blând pielea. După o zi pe afară, prin soare, tot ce-ți dorești, când ajungi acasă, e aroma energizantă a gelului de duș micelar elmiplant DETOX. Și apoi ești ca nou, o poți lua din nou de la capăt. Parfumul proaspăt rămâne pe piele ceva timp după duș și-mi place. Se găsește deja în magazine, eu l-am văzut weekendul trecut în Carrefour la 7,19 lei. Are 400 ml.

L-ați văzut și voi? Vi l-ați luat? Vă place?

🚿

.

9 comentarii la „Noul gel de duș micelar elmiplant DETOX

  1. tot undeva la 8 leu l. am vazut si eu, inca nu l. am incercat dar am sa imi iau💕💕😍 super fain mi se pare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *