Diane Marie, pantofi tip Flats

      În 2019, în topul căutărilor în ceea ce privește încălțămintea pentru femei se află pantofii fără toc. De asemenea, la prezentările de modă internaționale, pantofii tip Flats sunt omniprezenți. Eu, una, i-am preferat de când mă știu. 🙂

   Femeile contemporane, cu un stil de viață activ, pun accent pe autenticitate, confort și design chic și își îndreaptă atenția spre pantofii fără toc, fie că este vorba despre modele sport, casual sau elegante. 

   Cu siguranță nu este nevoie să porți tocuri pentru avea un look cool și feminin. Prin urmare, în timpul zilei, dar și la unele evenimente, în funcție de dresscode și locație, poți opta relaxată pentru încălțăminte fără toc.

   În noua colecție Diane Marie, semnată de designerul Diana Nedea, poți descoperi o gamă diversificată de încălțăminte colorată, fără toc, sau cu talpă joasă, din piele naturală, care să fie în acord cu personalitatea și stilul tău de viață.

   „Într-o viață din ce în ce mai dinamică și un ritm din ce în ce mai alert, confortul primează. Ne-am focalizat atenția în noua colecție pe o serie de balerini și pantofi flats, plini de culoare, din printuri vesele cu specific floral sau geometric, dar și pe calapoade noi, cu tocuri kitten sau medii de înălțime, potrivite pentru o întreagă zi la birou și nu numai”, spune Diana Nedea, fondator Diane Marie Studio.

Ce pantofi v-ați ales?
Mie-mi plac cei cu roșii cu buline și sandalele aurii. ❤️

👟

.

10 comentarii la „Diane Marie, pantofi tip Flats

  1. Foarte drăguți și comozi! Am început de ceva timp, odată cu înaintarea în vârstă, să mă axez pe genuri de încălțăminte practice și ușoare. Mulțumim pentru informații.

    • Tare mult îmi place acest gen de pantofi, sunt foarte comozi și perfecți pentru zilele aglomerate.Si mie îmi fac cu ochiul sandalele aurii 😁

  2. Iubesc balerinii! Sunt atat de comozi, nu ii simt cand ii port. Cei cu print leopard sunt preferatii mei.

  3. Mi-au plăcut întotdeauna pantofii fără toc,balerinii,pentru că sunt practici și comozi;acum,ii iubesc cu atât mai mult,având în vedere că sunt însărcinată și acest tip de încălțăminte îmi oferă confortul de care am atâta nevoie.Imi place tare mult această colecție pentru că este veselă și colorată,îmi plac mai multe modele,nu mă pot hotărî la una!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *