Nivea Q10 POWER, tratament intensiv cu coenzima Q10 și creatină, fiole resigilabile

     Zi de zi tenul nostru trece prin diverse încercări, iar lupta împotriva ridurilor nu a fost niciodată mai intensă. Toate brand-urile sunt preocupate să găsească soluții benefice pentru ten care să îi ofere energia și puterea de a se regenera. Soluția NIVEA este noua gamă de îngrijire eficientă anti-rid, NIVEA Q10 POWER. Gama îmbină două ingrediente active naturale, specifice tenului tânăr – coenzima Q10 și creatina, care stimulează pielea și o ajută să se regenereze.

    Noua formulă luptă împotriva radicalilor liberi ce accentuează procesul de îmbătrânire și alimentează tenul cu energia dată de coenzima Q10, cu rol de antioxidant. Aceasta susține, alături de creatină, producerea colagenului la nivelul tenului, oferind acestuia fermitate, reducând vizibil ridurile și liniile fine. De aceea, NIVEA Q10 POWER este cea mai puternică formulă Q10 existentă până în prezent în portofoliul NIVEA. 

     Gama nouă, NIVEA Q10 POWER, conține 3 produse: o cremă de zi NIVEA anti-rid Q10 POWER FPS 15 care este îmbogățită cu coenzima Q10 şi conține de 10 ori mai multă creatină, o cremă de noapte anti-rid NIVEA Q10 POWER care luptă împotriva ridurilor și ajută tenul să se regenereze pe timp de noapte și un tratament intensiv anti-rid NIVEA Q10 POWER cu 2 fiole resigilabile. 

     Din toată gama eu am testat doar fiolele-tratament antirid intensiv. Ele îmbină puterea coenzimei Q10 proprie pielii și de 5 ori mai multă creatină decât crema de zi NIVEA Q10 POWER pentru a stimula producția de colagen, deci substanțe active extrem de concentrate, care pot penetra foarte bine pielea. O cutie conține doar 2 fiole, care sunt resigilabile (au capac care se înșurubează la loc) și ajung pentru un tratament de 20 zile (fiecare fiolă ține 10 zile). Eu tocmai ce am terminat acest tratament de 20 zile. Serul din fiole are o textură foarte ușoară ceea ce-l face să se absoarbă rapid în piele. Culoarea este albă, cum vedeți și în imagine, iar parfumul este unul plăcut, care te duce cu gândul la aroma binecunoscută tradițională de Nivea. E o reală plăcere să aplici acest ser pe ten, textura este lejeră și intră repede în piele, pe care o lasă minunat de catifelată. Rezultatul tratamentului este o piele mai fină și un ten hidratat, plăcut la atingere și mai uniform. Sunt sigură că rezultate optime sunt atunci când toate produsele din gamă sunt folosite în combinație.

       Întreaga gamă a fost special concepută să reducă și să prevină semnele îmbătrânirii dar și să aibă grijă de ten. Combinația activă de coezima Q10 și de 10X mai multă creatină stimulează producția naturală de colagen din piele, având ca rezultat: riduri vizibil reduse și o piele mai fermă, cu un aspect vizibil întinerit. NIVEA Q10 Power adaugă rezistență pielii prin completarea stocurilor sale naturale de energie, ajutând pielea să compenseze deficitele legate de vârstă.

     Cu douăzeci de ani în urmă, Beiersdorf a utilizat pentru prima dată coenzima Q10 în produsele NIVEA de îngrijire a pielii, revoluționând îngrijirea anti-îmbătrânire. Cercetătorii Beiersdorf au fost primii care au explorat efectele și beneficiile coenzimei Q10 asupra pielii. Folosind ingrediente inspirate din natură, au creat o gamă de produse pentru reducerea ridurilor cu performanță dovedită.

     Mi se pare că merită să urmați tratamentul Q10 Power propus de Nivea, folosind toate produsele din gamă: fiolele-tratament, crema de zi și crema de noapte, pentru a obține rezultate optime. Măcar 1 lună. Nici nu sunt scumpe produsele (în jur de 40 lei fiecare) și se găsesc peste tot, prin toate magazinele sau supermarket-urile. Și mi-ar plăcea ca, după folosirea lor, să-mi scrieți aici experiența avută de voi. Ce ziceți? Facem așa? 🙂

Ați folosit deja un produs din noua gamă NIVEA Q10 POWER?

💎

💙

.

 

15 comentarii la „Nivea Q10 POWER, tratament intensiv cu coenzima Q10 și creatină, fiole resigilabile

    • Nu este specificat nimic de vârstă, dar eu cred că le poți folosi liniștită. Nu ar trebui să ne alegem produsele cosmetice în funcție de vârstă, ci de nevoile tenului. 😘

  1. nu am folosit acestea cu q10dar am tot folosit crema d ela acest brand si gel dr dus si lapte de corp 😍 si subt super multumita de Nivea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *