Deschidere Flagship Store SENSE

      Spre finalul lunii martie am avut onoarea să împărtășesc, alături de alți oameni pasionați, emoția și totodată entuziasmul deschiderii unui nou magazin de fashion, de data aceasta al unui brand românesc – Sense. Mi-a plăcut tare! Este cel de-al 17-lea magazin fizic din rețeaua națională, fiind pe piața românească din anul 2001. O marcă românească 100%, pentru femeile din România și cu operatori români. Recunosc că eu nu știam de ei, prima dată i-am întâlnit la deschiderea flagship store-ului (cel mai important magazin dintr-un lanț de magazine al aceluiași brand). Din anul 2008 designerul Andreea Tincu preia departamentul de creație și semnează colecțiile Sense.

    Modelele sunt pentru toate vârstele, acoperind o mare gamă de mărimi, de la 34 până la 48. Mi-au plăcut materialele delicate, din fibre naturale, moderne, mătase, vâscoză, bumbac. Stilul duce mai degrabă către cel clasic, atemporal, pe care-l poți purta oricând, fără să se demodeze. Ia uitați ce drăguță este această bluză: Bluza Delicate! Piesele se pot combina foarte bine între ele, se completează și se susțin reciproc. Dacă vă place stilul casual, așa ca mine, găsiți și jeans, cămăși, iar mie mi-a rămas gândul la o jachetă din piele ecologică, bleu, foarte simpatică și cu un preț foarte bun, redus, aici o puteți vedea: Jacheta Teller. Prețurile sunt bune și permit reînnoirea garderobei periodic. Sau ori de câte ori când avem chef de shopping 😀

      În Flagship Store-ul SENSE din Strada Jean Louis Calderon nr. 54, București, sector 2, veți găsi liniile Office, Casual și Sense Limited Edition – colecția de ținute de ocazie. Cei 110 mp mizează pe un design curat, aerisit, luminos, cu spații albe și elemente din lemn natural, iar împreună cu personalul, vă vor facilita o experiență de cumpărături aparte. SENSE Flagship Store va deveni rapid un loc în care clientele revin pentru felul în care se simt atunci când își petrec timpul la cumpărături, pentru recomandările valoroase de styling și pentru raportul corect calitate-preț.

     Site-ul online e Fashionsense.ro, un magazin virtual unde te poți familiariza cu stilul Sense, descoperi linii noi, concursuri și promoții săptămânale.

împreună cu buna mea prietenă Monica de la Monica’s beauty in 5 minutes

.

Voi știați de Sense?
Ce v-ați cumpăra de la ei?

.

👚

.

15 comentarii la „Deschidere Flagship Store SENSE

  1. Este prima oara cand descopar acest brand. Nu stiam nici de existenta site-ului. Imi plac creatiile lor si chiar cred ca am sa aunc si eu o privire sa vad mai multe produse

  2. Interesant magazin, atat cel fizic cat si cel online, voi face un tur virtual celui online, si sper ca pe viitor sa ajung si in cel deschis recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *