Sesiune de SPA la tine acasă cu Tesori d’Oriente

         Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în propria casă după o zi sau după o săptămână obositoare? Poți crea foarte ușor o atmosferă intimă de SPA care să îți încarce bateriile și să te binedispună. Tesori d’Oriente îți arată cum poți să pregătești un moment de regăsire și restabilire a stării de bine numai pentru tine.

 

Decor de poveste

      O cadă plină cu spumă, lumânări parfumate și muzică în surdină sunt elementele cheie ale unei sesiuni magice de relaxare a minții și a trupului. Sunetele din natură, valurile mării sau susurul apei curgătoare sunt perfecte pentru a te deconecta, a medita și a te ajuta să uiți de stres. Aprinde lumânări parfumate sau bețișoare aromate și adaugă în apă câteva picături din crema ta de baie Tesori d’Oriente Ayurveda. Te va învălui instant cu aromele ei unice orientale și te va transpune într-o lume în care, chiar și pentru câteva minute, grijile și problemele nu mai există. Lasă-te purtată de parfumul inconfundabil cu note de portocală, bergamotă, patchouli și vetiver Tesori d’Oriente Ayurveda, care îți redă starea de bine.

Piele hidratată și arome îmbietoare

      Când realizezi o sesiune de SPA acasă, pe lângă relaxare, e important să ai grijă și de pielea ta. Gelul de duș și crema de baie Tesori d’Oriente Ayurveda te răsfață cu parfumul lor dulce, lemnos și feminin și îți lasă pielea moale și catifelată. Cu o consistență densă și cremoasă, îți curăță pielea delicat, o hidratează și o lasă incredibil de fină la atingere. Te vei simți energizată și revigorată, în timp ce mintea ta se va elibera de stres și va fi gata pentru noi planuri și idei creative. Dacă preferi notele proaspete, ușor condimentate de lemn, chihlimbar și mosc, creează un colț de relaxare numai pentru tine cu ajutorul gelului de duș Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha, care revitalizează corpul și limpezește mintea.

Gânduri frumoase și energie pozitivă

       Meditează câteva minute și gândește-te la lucrurile frumoase din viața ta pentru care ești recunoscătoare. Gândurile pozitive atrag energia și pacea și te revitalizează. Înfășoară-te într-un prosop moale și învăluie-ți corpul în aromele orientale Tesori d’Oriente, care te fac să te simți oriunde ca într-o vacanță exotică. Parfumul aromat Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha are note proaspete de citrice și îți oferă un moment de revigorare instant. O binemeritată pauză în confortul casei tale are nevoie de o aromă pe măsură. Reechilibrează-ți simțurile cu mireasma aparte a parfumului Tesori d’Oriente Ayurveda, care îți armonizează mintea, trupul și spiritul și îți oferă o senzație de liniște și bunăstare.

Cum arată sesiunile voastre de SPA la voi acasă?

🍹

.

.

3 comentarii la „Sesiune de SPA la tine acasă cu Tesori d’Oriente

  1. Am uitat ce înseamnă răsfăț cu doi copii mici, dar cunosc gama Tesori D’Oriente și știut cât de bune sunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *