Kilodren te ajută să normalizezi greutatea corporală

      Numărul de kilograme este, în primul rând, un indicator al sănătății și abia apoi ar trebui să fie un standard de frumusețe. Trăim într-o epocă a vitezei, în care primează multi-tasking-ul, timpul parcă se comprimă tot mai mult, iar grija pentru alimentație și sport este minimă. La nivel global, mai mult de 2 miliarde de copii și adulți au probleme de sănătate relaționate cu supraponderabilitatea și obezitatea, iar procentul persoanelor care mor din cauza acestor complicații este în creștere. Un mod de verificare a stării fizice este indicele de masă corporală (IMC); altul este circumferința abdominală (CA). 

     Ce probleme de sănătate riscă persoanele care suferă de obezitate? De la boli fizice până la afecțiuni psihice: hipertensiune, diabet tip 2, accident vascular cerebral, probleme de respirație, niveluri ridicate ale LDL colesterol și ale trigliceridelor, niveluri scăzute ale HDL colesterol, boală coronariană, depresie, anxietate. Chiar dacă standardele de frumusețe s-au modificat de-a lungul timpului și diferă în funcție de cultură, cel mai important este să ne simțim bine în corpul nostru și să avem grijă de el.

      Gama este concepută pentru a susține programele de slăbire și de control al greutății. Kilodren vine în sprijinul persoanelor care își doresc o soluție naturală, fiind cu extracte standardizate din plante atent alese pentru a susține orice dietă și pentru a oferi efectele dorite.

     1. Kilodren Biolax – este cunoscut faptul că de multe ori dietele stricte și diferitele regimuri de slăbit tulbură tranzitul intestinal; Biolax este un compus natural, din extracte de plante, care ajută la normalizarea funcției intestinale și a funcțiilor fiziologice ale acestuia. Înainte de orice schimbare în stilul de alimentație (începerea unei diete, trecerea de la alimente bogate caloric la unele mai puțin consistente, trecerea la alimentație vegană sau chiar gluten-free/lactose-free) este recomandată utilizarea unui laxativ ușor, ne-iritant care să sprijine un tranzit corect. Utilizarea acestuia este benefică în gestionarea senzației de foame atroce din primele zile de dietă. Senzație de foame este și principalul dușman al menținerii dietei.

   2. Kilodren Lipidburn este destinat managementului greutății. Datorită extractelor înalt standardizate în principii active, are acțiune diuretică cu eliminarea excesului de apă din organism, acțiune carminativă, acțiune antioxidantă și de creșterea a metabolismului lipidelor și glucidelor. Prin normalizarea secrețiilor gastrice, hepato-biliare și pancreatice, produsul accelerează metabolismul energetic, inhibă pofta de mâncare, în special de dulce.

    În timpul curelor de slăbire metabolismul are tendința să încetinească procesul de ardere. Acest lucru duce la o stagnare a scăderii în greutate. Lipidburn intervine la diminuarea senzației de foame (instalată îndeosebi în partea a doua a zilei și seara – mâncatul compulsiv de seară) și în procesul de accelerare a metabolismului și deci a arderii grăsimilor. Lipidburn nu cauzează stări de agitație sau de greață. Produsul se poate utiliza pe tot parcursul de scădere corporală (evident, concomitent cu dieta) asigurând o revenire la sănătate optimă și siluetă de invidiat.

    3. Kilodren OxiFree este un puternic antioxidant natural (scor ORAC > 5,000/ml) conceput pentru a reduce cantitatea de radicali liberi și efectele determinate de acestea (stresul oxidativ). Întârzie îmbătrânirea celulară, prezintă protecție la nivelul inimii, îmbunătățește activitatea sistemului imunitar. Acest produs susține inițiativa de a face mai multă mișcare și de a construi o musculatură optimă. Susținerea articulațiilor și a scheletului, mobilitatea, agilitatea fizică și mentală, procese metabolice corecte, întârzierea îmbătrânirii generale a corpului – toate acestea sunt motive pentru care sportul ar trebui să facă parte din viața noastră. Oxifree scade numărul de radicali liberi din organism, asigurând suficientă energie pe parcursul întregii zile și ajută organismul să eficientizeze rezultatele activității fizice.

    4. Kilodren FloraPhyt protejează mucoasa intestinală menținând integritatea florei bacteriene endogene benefice. Stimulează funcția de purificare a organismului, crește capacitatea acestuia de a se apăra împotriva agenților patogeni. Produsul se recomandă în ultima etapă a procesului de slăbire pentru „consolidarea” rezultatelor. Conform statisticilor peste 80% din persoanele care au încercat diferite diete nu au menținut pe termen lung rezultatele acestora. Mai mult decât atât, greutatea lor a crescut după 2-3 luni de la dietă, iar procentul de grăsime corporală a devenit mai mare decât cel inițial.

    Floraphyt asigură o integritate a mucoasei digestive permițând formarea unui mediu sănătos, propice dezvoltării florei probiotice. Floraphyt ajută la controlul absorbției nutrienților și vindecă posibilele leziuni de la nivelul intestinului subțire, cauza numeroaselor simptome de disconfort abdominal (balonări, constipație,indigestii, dureri abdominale).

    Pentru obținerea efectelor dorite, se utilizează în cure, în combinație cu celelalte produse din gamă. Înaintea începerii programului Kilodren se recomandă o cură cu produsele din gama Drenox. Pentru detalii despre produse (ingrediente, mod de utilizare, preț), accesați Bodybalance.ro și pagina de Facebook BodyBalanceRomania.

V-ați dori să încercați vreun produs Kilodren? Sau ați încercat deja vreunul?

💕

.

4 comentarii la „Kilodren te ajută să normalizezi greutatea corporală

  1. Sper sa nu am vreodată nevoie. Am vreo 2 kg în plus, dar asta fiindcă ma răsfăț cu ceva dulce 😆.Sunt sigura ca atunci când voi reveni din concediul de maternitate le voi da jos repede

  2. Foarte interesant….nu am incercat nici un fel de cura de slabire,si nici aceste medicamente nu.mi ereau cunoscute pana acum…marea mea problema este tireotoxicoza multinodulara cu giusa toxica…deci,am glanda…si am deja hormonii dati peste cap…trebuie sa discut serios cu medicul daca vreau cure de orice fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *